- 21 Ocak 2010
- 72.844
- 51.262
- 5.003
fener son iki yilda sermaye artirimi yapti mi arastirmak lazimMillette enayi gibi borsaya para yatırıyor.
Sedat peker'in anlattıkları korkunç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener son iki yilda sermaye artirimi yapti mi arastirmak lazimMillette enayi gibi borsaya para yatırıyor.
Sedat peker'in anlattıkları korkunç.
çok haklısın reisim. bu tembeller iş beğenmiyor!!

Sen düşünüyor musun böyle bir durumda dönmeyi tabibimOlumlu seyleri de paylasmak gerek
hukumetin doktorlarin performans sistemine kamuda son vererek tesvik adi altinda yeni bir odeme sistemi getirdigini ogrendim . rakamlar su an mevcut olan 500-1000 dolar civarindan 3000 dolar civarina varan bir iyilestirme potansiyeli sunuyor. Dolarin stabil oldugu donemde hekimlerin kazanci 5000 ila 10000 dolar arasinda degisiyordu bir baslangic olarak olumlu bir gelisme ancak bu iyilestirmenin tum hekimlere esit yansimadigini goruyorum bazi hekimler basi saglik basamaklarinin da kapsama alinmasi icin calisma yurutmek gerek , cok uzucudur ki sendikalarla grev yapan mucadele eden bazi hekim gruplari kapsam disinda kalmis aile hekimleri gibi ..
acikcasi emeklilige yansiyan tek bir maas , malpraktis , saglikta siddet gibi daha onemli konular dururken direk maddi alanda iyilestirme ile gecistirilmesi biraz hayal kirikligi oldu.Tabii bir sure sesleri kesecektir ozel hastanelerde calisan hekimlerin de geri donmesi icin bir faktor olabilir.
ben secime kadar idare etmelik bir yarabandi olarak goruyorum , sendikalarla mucadele devam ettirilmeli.
yukarda saydigim malpraktis davalari , emeklilige yansiyan tek maas ( hakimler gibi ) , saglikta siddet kapsaminda onlemler ve egitici ve koruyucu bir bakis acisi gelmedigi surece donmeyi dusunmuyorum.Sen düşünüyor musun böyle bir durumda dönmeyi tabibim
Olumlu seyleri de paylasmak gerek
hukumetin doktorlarin performans sistemine kamuda son vererek tesvik adi altinda yeni bir odeme sistemi getirdigini ogrendim . rakamlar su an mevcut olan 500-1000 dolar civarindan 3000 dolar civarina varan bir iyilestirme potansiyeli sunuyor. Dolarin stabil oldugu donemde hekimlerin kazanci 5000 ila 10000 dolar arasinda degisiyordu bir baslangic olarak olumlu bir gelisme ancak bu iyilestirmenin tum hekimlere esit yansimadigini goruyorum bazi hekimler basi saglik basamaklarinin da kapsama alinmasi icin calisma yurutmek gerek , cok uzucudur ki sendikalarla grev yapan mucadele eden bazi hekim gruplari kapsam disinda kalmis aile hekimleri gibi ..
acikcasi emeklilige yansiyan tek bir maas , malpraktis , saglikta siddet gibi daha onemli konular dururken direk maddi alanda iyilestirme ile gecistirilmesi biraz hayal kirikligi oldu.Tabii bir sure sesleri kesecektir ozel hastanelerde calisan hekimlerin de geri donmesi icin bir faktor olabilir.
ben secime kadar idare etmelik bir yarabandi olarak goruyorum , sendikalarla mucadele devam ettirilmeli.
En basitini söyleyeyim Melih bey ben günde 76 hasta bakarsa ekstra 4 bin vereceklermiş ama 76 hasta bakmam demek hasta başına 2 dk ayırmam demek. hoş öyle günlerimizde oluyor ancak bunu doktoru teşvik ederek yaparsanız hastayla ilgilenmesini beklemeyin. Hekim olarak bu düzenin teşvik anlayışından bile utanır oldum.Olumlu seyleri de paylasmak gerek
bu halkin siddet anlayisinda en ufak duzelmeye yol acmaz.En basitini söyleyeyim Melih bey ben günde 76 hasta bakarsa ekstra 4 bin vereceklermiş ama 76 hasta bakmam demek hasta başına 2 dk ayırmam demek. hoş öyle günlerimizde oluyor ancak bunu doktoru teşvik ederek yaparsanız hastayla ilgilenmesini beklemeyin. Hekim olarak bu düzenin teşvik anlayışından bile utanır oldum.
ülkede 4-5 il belirleyip IQ su 90-95 altı olanı oralara toplamak kısa süreli bir çözüm olur mu?bu halkin siddet anlayisinda en ufak duzelmeye yol acmaz.
bence de bu uzun vadeli bir cozum olamaz.
kadının pişkinliği inanılmaz!!!
kısa vadeli kaos çıkarır, birinci basamak muayene sayısı 300 000 000 olunca ne elde edeceğiz? Hiç çünkü içi boş bir sürü kayıt olacak ve bu da boş yere sgk ödemesi demek.bu halkin siddet anlayisinda en ufak duzelmeye yol acmaz.
bence de bu uzun vadeli bir cozum olamaz.