Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.020
- 48.315
- 4.933
Bunun 3d olanini yapmak lazım. Bide başlangıç kiti satacaksın uu beybi.
Yazılımcılar hele bi toplanın daha çok kazanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda da baya indirim konusuluyor bakalim burdaki araclar 6-8 silindir hep 3.5 motora yavas gozuyle bakiliyor 4litre suv 160 litre tank var 500 km gidebiliyorBenzine 1,51 TL
Motorine 2,41 TL
İndirim gelecekmiş.
Reis bu cehape zihniyeti iliğimizi kuruttu bu zamlarla!
Cehape belediyeleri bunu hep yapıyorİstanbul’a döndüm, şehir gözüme bakımsız geldi, yerde çöpler falan..
Bir de dikkatimi çekti hava baya serin, Ekrem Başkan kombiyi çalıştırmıyor sanırım, reis ne dese haklı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Germany announces energy windfall tax and €65bn package to help ease prices
Chancellor Olaf Scholz says country ‘will get through this winter’ as he accuses Russia of breaking contractwww.theguardian.com
Kendilerine Türkiye'yi tavsiye ediyorum. IBAN veriyor devletBugün biraz haberlere falan baktim da, millet begenmemis bu kararlari.
Yani bayagi olumsuz karsilanmis, az bulunmus.
1 yıllığı 1 kerede yapsınlar da rahatlayalım valla bak. Bu türlü işkence gibi, öleceksek tek seferde girsin;ölelim.Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorine 70, benzine ise 56 kuruş zam bekleniyor. (Twitter)
Motorinin uğradığı zulme House of Stark uğramadı. Bu nedir ya 2 ileri 1 geri, ayarsız gudubetler.
Döviz hesabı için hangi banka avantajlı?
Aradaki makas farkı falan?