Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.649
- 91.814
- 5.093
Hiçbir şey sürekli yükselmez. Kar hedefi koyun ve o hedef gerçekleşince çıkın. Değerli ahbabım Keramettin'in bu sözleri ekonomik olarak çökmüş olan şahsımı saha kaldırmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evi arabayı satıp yatırayım mı borsaya hea?Borsa 1300lerdeyken 5000 beklediğimi yazmıştım, 3700 görüldü, bu daha başlangıç. Film düzeltme sonrası devam edecek.
Peki borsaya yabancı girişi sence doğru mu yoksa bu noktada bir film dönüyor mu?Borsa 1300lerdeyken 5000 beklediğimi yazmıştım, 3700 görüldü, bu daha başlangıç. Film düzeltme sonrası devam edecek.
ekonomi bakanının değişeceği konuşuluyor. bir yerde de daha önce okumuştum eylülde doları 12 ye düşürecekler diye o yüzden dövizde durmuyorum ben şuan.Yine anlık bir gece hareketiyle dolari 12’ye fln düsürürler diye dövizde duramiyorum
Enpara tl faizine yüzde 19 veriyor şu an, mantikli mi bilemedim
Bu topic’e bir admir tavsiyesi şart gibi duruyor
Hic unutmam 10-11 ay önce admir tavsiyesiyle bedelli parasını çıkarmıştım, dedigi hamleyi yapmasam 35-40k gerideydim
borsanın 5000 olması iyi bir şey mi hiç anlamıyorum borsadan da ben? hisse almalı mıyızBorsa 1300lerdeyken 5000 beklediğimi yazmıştım, 3700 görüldü, bu daha başlangıç. Film düzeltme sonrası devam edecek.
model ne?
Şu bayrağı zavallı algılarınıza meze etmeseniz olmaz değil mi?
Zararimiz ne kdr ahbAltın tepetaklak oldu.
Gram Altın: 977,29 TL
Çeyrek Altın: 1614,94 TL
Dolar: 18,27 TL
Euro: 18,26 TL
%5 bandında. Fazla bir şey değil, koymaz.Zararimiz ne kdr ahb
eski bilgisayarını bana salllBilgisayar toplanır o paraya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eski bilgisayarını bana salll

Altının düşüşü sürüyor.Gram Altın: 980,81 TL
Çeyrek Altın: 1620,75 TL
Dolar: 18,27 TL
Euro: 18,27 TL