GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece benzin almaya gittim. Pompacı yarın gece 2,5 TL indirim gelecek dedi. Dolduracakken 200 TL'lik aldım çıktım.
2,5 TL doğru ise eğer bugün almayın sakın :D

Bir ülkeye kaynağı belirsiz 24 milyar dolar girebilir mi ulan?

1663594802719.webp

Yurtdışında (bae) Bulunduğum dönem içerisinde bana kayış gibi bir halta benzemeyen Türk etiketli baklava ve çeşitli tatlılar ikram ettiler.

Ben de gerçek Türk tatlısını tanıtmak be ülkemizi temsil etmek adına kesenin ağzını açtım ama bu fiyatlar ne uçmuş resmen.

Şahsen aileme de tadımlık denecek kadar soğuk baklava ve tulumba aldım sadece.Zaten pek baklava sevmem.

Güncel Karaköy Güllüoğlu baklava fiyatlarıdır

Karışık baklava : 365tl /kg
Karışık baklava fıstık : 400tl/kg
Tulumba :90tl /kg
Soğuk baklava : onu hatırlayamadım ama 1.2 kiloya yakın 267 TL

Rus oligarklarin ve güney amerikalı pudra şekeri ureticilerinin parasıdır. Türkiyemiz yabanci iş adamları icin güvenli bir kasa olma yolunda ilerliyor.

Yurtdışında (bae) Bulunduğum dönem içerisinde bana kayış gibi bir halta benzemeyen Türk etiketli baklava ve çeşitli tatlılar ikram ettiler.

Ben de gerçek Türk tatlısını tanıtmak be ülkemizi temsil etmek adına kesenin ağzını açtım ama bu fiyatlar ne uçmuş resmen.

Şahsen aileme de tadımlık denecek kadar soğuk baklava ve tulumba aldım sadece.Zaten pek baklava sevmem.

Güncel Karaköy Güllüoğlu baklava fiyatlarıdır

Karışık baklava : 365tl /kg
Karışık baklava fıstık : 400tl/kg
Tulumba :90tl /kg
Soğuk baklava : onu hatırlayamadım ama 1.2 kiloya yakın 267 TL

Sorma ya, bir de Arap versiyonu var onun kuru bol sekerli agizda un gibi olani.. Dusman agzina.

Baklava demisken, Serifoglu var Amsterdam'da, Turkiye'de bile G.Antep disinda bulamazsiniz kalite olarak. Hollandali gurbo renkdaslarim zaten biliyorlardir da hani yeri gelmisken :) Canim cekti gidip alayim haftasonu.

Onun disinda bu yaz tatilde Turkiye'de ilk gunler garipsiyorudm donuste artik algi kalmadi pahali&ucuz konusunda. Kisacasi, hersey sacma derece fiyatlandirilmis. LC Waikiki'den cocuklara birseyler alalim dedik kendime de birkac parca aldim orasi bile ucmus ki biz ucuz boyle evde giymelik alalim dedik motivasyon buydu yani. Avrupa'daki adidas/nike/reebok/puma seviyesinde urun fiyatlari euro cevirince dahi oyle.. yani yaklasmis ama kalite o seviyede degil. Birkac gundur eksisozlukte de ozellikle bu markanin fiyat politikasi elestiriliyor ki ben bunu oradayken demistim etrafimdakilere, ne olmus bunlara diye :)

Neyse.. burada cokca yazdik cizdik. Mevcut idare degismeden ve gerekli guncellemeler yapilmadan, bu kafa yapisi ile bunlar gercektende iyi gunler.

Gram Altın: 980,06 TL
Çeyrek Altın: 1.619,46 TL

Dolar: 18,35 TL
Euro: 18,08 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt