GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
617219a03c5e0.jpg

Açıklanan isimler nasıl alanlarında iyilermi? En azından kanlarında Türkluk ve vatansevgisi varmı? Ben hiç birini tanımıyorum ve duymadım. Bilgilendirirmisiniz

Dün Meral Akşenerin açıklamalarından sonra Kılıçdaroğlunun adaylığı ancak Masa dağılırsa olur.

Açık bir şekilde istenmiyor, rozet çıkarması falan boş işler

Kemal Kılıçdaroğlu:
  • Jeremy Rifkin, benim yeni Endüstriyel Dönüşümden Sorumlu Başdanışmanım.
  • Dünyanın en iyi 10 ekonomisti arasında gösterilen Daron Acemoğlu, bizlerle birlikte olacak.
  • Faik Öztrak, makroekonomik çözümler, Selin Sayek Böke, dijital kalkınma ve yeşil dönüşümü sunacak.
  • Hakan Kara ve Refet Gürkaynak, para politikalarını, Ufuk Akyiğit, istihdam politikalarını sunacak.
  • Hacer Foggo ise sosyal politikaları sunacak.
hacer foggo ha

Türkiye Cumhuriyeti'nde ekonomi hususunda geniş bilgiye sahip Hakan bey vb. birçok isim varken ekonominin başında şu adamın olması

1670072187667.webp

Ekip çok güzel bu ekip uzaktan mi yardımcı olacak veya direkt işin içinde olacak burası meçhul çünkü direkt burada olmaları şart bence
Ayrıca ekibin yaptığı sunumu Türkiye sınırlarında anlayabilen insan sayısı 10milyonu geçmez çok teknik dille konuşuyorlar,fakat elinde tabletle duran öğrencide ,lokantada yemek yiyen Yozgatlı sayıda Antalya'daki ciftcide izliyor bunları özetle Öztrak denen torpilli şahıs hariç ekip gerçekten çok iyi lakin bu ekibin soylemlerini halka iyi anlatabilecek bir ekip ve lider lazım
Halkin çoğunluğu dedeyi kabul etmiyor maalesef hiç zorlamayip Mansur veya Palazoğlunu aday yapsalar idi çoktan 1 0 öne geçerdi muhalefet çünkü bu 2 başkan çoktan halkın tüm paydaşlarına inebildiler
Kilicdar dedeye karşı önyargılar var toplumun çoğunluğunda Meral ablada dün akşam bunu dile.getirdi aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt