- 18 Eylül 2018
- 15.973
- 12.283
- 1.473
Çalıştığınız firmalarda doğalgaz yardımı veren oldumu hiç. Devlet bunun içinde iş verene çağrıda bulunmustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam şu dolar sabit, yakıt bir çıkıyor iniyor muhabbeti ve fiyatları buna göre yorma meselesinden ziyade, sosyal medyada da gördüm. Ben ayda bir kez markete belki uğruyorum o yangın yapılan büyük ve günlük artışlar yaşanıyormu tam bilmiyorum. Dediklerine katilaraktan bir urune 3-4 gün içinde 30-40 TL zam yapıldığından bahsediliyorlar. Bu şekilde olay oluyorsa yangının kralı yapılır.Ekonomi komplike bir olaydir Uc ay once ufe tufe arasinda dunya kadar fark vardi yani uretici her artan maliyetini tuketiciye yansitmamisti pandemi etkisiyledr o maliyetler direk fiyatlara yansisaydi musteri bulunamazdi
Simdi pandemi bitti hersey duzeldi o maliyetler daha 6 ay daha yansimaya devam edecek esnafin aradaki farki tasiyacak gucu kalmadi su twitterda dolar sabit yakit sabit halen fiyatlar neden artiyor hulooo uc harfliler diyorlar ya iste bu yuzden artiyor artmayada devam edecek
Seneye enflasyon dustu 95 ten 80 e dustu duzeliyor diye lanse edecekler bizim millette hersey ucuzlayacak sanacak okadar cahiliz ki seneye urunlere 95 yerine 80 zam gelecegini bilmeyen milyonlar var Enflasyon dusuyor diye halay cekenler gorursek sasirmam
Sosyal medya sisirmesi bir isim aday olursa hayatta kazanamaz hitabet yok cok agresif sinirli kokeni mhp den geliyor dogudan oy almasida imkansiz adayligi aciklansin akp mhp bu adami uc ay gecmeden yerle bir ederler Bay kemal bile yavastan cok oy alir
3 4 gunde bir 30 40 TL zam mi ayda kac para yapar bu dedigin olsa aylik %300 zam demek hangi urunde boyle bir artis var ben gormedim ?Hocam şu dolar sabit, yakıt bir çıkıyor iniyor muhabbeti ve fiyatları buna göre yorma meselesinden ziyade, sosyal medyada da gördüm. Ben ayda bir kez markete belki uğruyorum o yangın yapılan büyük ve günlük artışlar yaşanıyormu tam bilmiyorum. Dediklerine katilaraktan bir urune 3-4 gün içinde 30-40 TL zam yapıldığından bahsediliyorlar. Bu şekilde olay oluyorsa yangının kralı yapılır.
Bende görmedim zaten onu diyorum. Sosyal medyada bundan bahsediliyor.3 4 gunde bir 30 40 TL zam mi ayda kac para yapar bu dedigin olsa aylik %300 zam demek hangi urunde boyle bir artis var ben gormedim ?
mesela zafer havalimanı 40bin yolcu gelip gitmiş. verilen garanti 1milyon 300bin. şimdi buna fahiş mi demek lazım yoksa başka bir şey mi?
devlet zorunlu kılmamış. Şirketler her şekilde vergiyi gider gösterip, geri alıyor zaten. Sırf makyaj için yapılmış bir şey.Çalıştığınız firmalarda doğalgaz yardımı veren oldumu hiç. Devlet bunun içinde iş verene çağrıda bulunmustu
Kendi yaşadığımdan şöyle bir örnek vereyim renktaşHocam şu dolar sabit, yakıt bir çıkıyor iniyor muhabbeti ve fiyatları buna göre yorma meselesinden ziyade, sosyal medyada da gördüm. Ben ayda bir kez markete belki uğruyorum o yangın yapılan büyük ve günlük artışlar yaşanıyormu tam bilmiyorum. Dediklerine katilaraktan bir urune 3-4 gün içinde 30-40 TL zam yapıldığından bahsediliyorlar. Bu şekilde olay oluyorsa yangının kralı yapılır.
Millet o zaman yangın yapmakta haklı. Bu kadar büyük Mebla artışmi olur.Kendi yaşadığımdan şöyle bir örnek vereyim renktaş
Çocuğa mama alıyorum SMA marka
Normalde geçen haftaya kadar 139 tl'ye alıyordum
Geçen gün yine markete mama almaya gittim bir de ne göreyim 169 TL yapmışlar
Yani 30 TL birden zam gelmiş
Bu tarz çok artışlar oluyor
Sosyal medya sisirmesi bir isim aday olursa hayatta kazanamaz hitabet yok cok agresif sinirli kokeni mhp den geliyor dogudan oy almasida imkansiz adayligi aciklansin akp mhp bu adami uc ay gecmeden yerle bir ederler Bay kemal bile yavastan cok oy alir
Bahcelinin elinde buna ait dolu dosya olduguds biliniyor ankara secimlerinden once sahte ceki cikardilar gokcege kaybediyordu bu secimi kazanabilecek tek aday var Imamoglu kendisinden hazzetmesemde Erdogani ordan indirebilecek tek aday o yuzden akp trolleri rn cok Imamogluna saldiriyor sonucta aksener imamogluna ikna edecek Bay Kemali
Neden etsinki ederse aday göstermezler aday gösterdikten sonra geriyede çekemezsinMansur Yavaş hakkında en ufak bir belge ıvırzıvır olsaydı şimdiden servis ederlerdi yok öyle bir şey
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belgesi olanlar da kaç senedir seçiliyor sıkıntı yok.Neden etsinki ederse aday göstermezler aday gösterdikten sonra geriyede çekemezsin
Aday gösterildikten sonra çıkarırsan yerle bir olur zaten belge bilgi olmasada bu konuşma tarzı ve siniriyle
üç miting sonra seçilemeyecek duruma kendini getirir
Google search IHYA Hisse Enter tuşuBorsa amcam bana bir şey söyledi ki..
100 bin dolar yatırsam beni İHYA edermiş..
Göreceğiz !
Bugün 5 Aralık 2022
2.88 de anlamadığım geçen ay açıklanan tüm yılın toplamı daha fazla değilmiydi geçen ay 85 civarındaydı bu ay 84 civarına düşmüş 87 olması gerekmiyormuydu?Enflasyon 2.88 olarak açıklandı.