GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalıştığınız firmalarda doğalgaz yardımı veren oldumu hiç. Devlet bunun içinde iş verene çağrıda bulunmustu

Ekonomi komplike bir olaydir Uc ay once ufe tufe arasinda dunya kadar fark vardi yani uretici her artan maliyetini tuketiciye yansitmamisti pandemi etkisiyledr o maliyetler direk fiyatlara yansisaydi musteri bulunamazdi

Simdi pandemi bitti hersey duzeldi o maliyetler daha 6 ay daha yansimaya devam edecek esnafin aradaki farki tasiyacak gucu kalmadi su twitterda dolar sabit yakit sabit halen fiyatlar neden artiyor hulooo uc harfliler diyorlar ya iste bu yuzden artiyor artmayada devam edecek

Seneye enflasyon dustu 95 ten 80 e dustu duzeliyor diye lanse edecekler bizim millette hersey ucuzlayacak sanacak okadar cahiliz ki seneye urunlere 95 yerine 80 zam gelecegini bilmeyen milyonlar var Enflasyon dusuyor diye halay cekenler gorursek sasirmam
Hocam şu dolar sabit, yakıt bir çıkıyor iniyor muhabbeti ve fiyatları buna göre yorma meselesinden ziyade, sosyal medyada da gördüm. Ben ayda bir kez markete belki uğruyorum o yangın yapılan büyük ve günlük artışlar yaşanıyormu tam bilmiyorum. Dediklerine katilaraktan bir urune 3-4 gün içinde 30-40 TL zam yapıldığından bahsediliyorlar. Bu şekilde olay oluyorsa yangının kralı yapılır.

Kadro güzel
Başında görmek istediğimiz isim belli

Ekli dosyayı görüntüle 184023
Sosyal medya sisirmesi bir isim aday olursa hayatta kazanamaz hitabet yok cok agresif sinirli kokeni mhp den geliyor dogudan oy almasida imkansiz adayligi aciklansin akp mhp bu adami uc ay gecmeden yerle bir ederler Bay kemal bile yavastan cok oy alir

Bahcelinin elinde buna ait dolu dosya olduguds biliniyor ankara secimlerinden once sahte ceki cikardilar gokcege kaybediyordu bu secimi kazanabilecek tek aday var Imamoglu kendisinden hazzetmesemde Erdogani ordan indirebilecek tek aday o yuzden akp trolleri rn cok Imamogluna saldiriyor sonucta aksener imamogluna ikna edecek Bay Kemali

Hocam şu dolar sabit, yakıt bir çıkıyor iniyor muhabbeti ve fiyatları buna göre yorma meselesinden ziyade, sosyal medyada da gördüm. Ben ayda bir kez markete belki uğruyorum o yangın yapılan büyük ve günlük artışlar yaşanıyormu tam bilmiyorum. Dediklerine katilaraktan bir urune 3-4 gün içinde 30-40 TL zam yapıldığından bahsediliyorlar. Bu şekilde olay oluyorsa yangının kralı yapılır.
3 4 gunde bir 30 40 TL zam mi ayda kac para yapar bu dedigin olsa aylik %300 zam demek hangi urunde boyle bir artis var ben gormedim ?

Kendi yaşadığımdan şöyle bir örnek vereyim renktaş

Çocuğa mama alıyorum SMA marka

Normalde geçen haftaya kadar 139 tl'ye alıyordum

Geçen gün yine markete mama almaya gittim bir de ne göreyim 169 TL yapmışlar

Yani 30 TL birden zam gelmiş

Bu tarz çok artışlar oluyor

Kendi yaşadığımdan şöyle bir örnek vereyim renktaş

Çocuğa mama alıyorum SMA marka

Normalde geçen haftaya kadar 139 tl'ye alıyordum

Geçen gün yine markete mama almaya gittim bir de ne göreyim 169 TL yapmışlar

Yani 30 TL birden zam gelmiş

Bu tarz çok artışlar oluyor
Millet o zaman yangın yapmakta haklı. Bu kadar büyük Mebla artışmi olur.

Sosyal medya sisirmesi bir isim aday olursa hayatta kazanamaz hitabet yok cok agresif sinirli kokeni mhp den geliyor dogudan oy almasida imkansiz adayligi aciklansin akp mhp bu adami uc ay gecmeden yerle bir ederler Bay kemal bile yavastan cok oy alir

Bahcelinin elinde buna ait dolu dosya olduguds biliniyor ankara secimlerinden once sahte ceki cikardilar gokcege kaybediyordu bu secimi kazanabilecek tek aday var Imamoglu kendisinden hazzetmesemde Erdogani ordan indirebilecek tek aday o yuzden akp trolleri rn cok Imamogluna saldiriyor sonucta aksener imamogluna ikna edecek Bay Kemali

Mansur Yavaş hakkında en ufak bir belge ıvırzıvır olsaydı şimdiden servis ederlerdi yok öyle bir şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mansur Yavaş hakkında en ufak bir belge ıvırzıvır olsaydı şimdiden servis ederlerdi yok öyle bir şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden etsinki ederse aday göstermezler aday gösterdikten sonra geriyede çekemezsin
Aday gösterildikten sonra çıkarırsan yerle bir olur zaten belge bilgi olmasada bu konuşma tarzı ve siniriyle
üç miting sonra seçilemeyecek duruma kendini getirir

Neden etsinki ederse aday göstermezler aday gösterdikten sonra geriyede çekemezsin
Aday gösterildikten sonra çıkarırsan yerle bir olur zaten belge bilgi olmasada bu konuşma tarzı ve siniriyle
üç miting sonra seçilemeyecek duruma kendini getirir
Belgesi olanlar da kaç senedir seçiliyor sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt