- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Ekonomimiz şahlanıyor demek ki.2.88 de anlamadığım geçen ay açıklanan tüm yılın toplamı daha fazla değilmiydi geçen ay 85 civarındaydı bu ay 84 civarına düşmüş 87 olması gerekmiyormuydu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekonomimiz şahlanıyor demek ki.2.88 de anlamadığım geçen ay açıklanan tüm yılın toplamı daha fazla değilmiydi geçen ay 85 civarındaydı bu ay 84 civarına düşmüş 87 olması gerekmiyormuydu?
Üstad bunların işine akıl sır ermez. Tek bildiğim düşük açıklanarak milletin hakkının yenildiğidir.2.88 de anlamadığım geçen ay açıklanan tüm yılın toplamı daha fazla değilmiydi geçen ay 85 civarındaydı bu ay 84 civarına düşmüş 87 olması gerekmiyormuydu?
Orasında değilim işin 2.88 açıklandıysa üstüne eklemesi gerekmiyor düşmesi için -2,88 olması gerekiyor diye biliyorum.Ekonomimiz şahlanıyor demek ki.
Recep İvedik sandım ilk açtığımda videoya bakmıyordum.24 saat çalışıyoruz derken 24 saat çalıyoruz diyecek sandım.
Recep İvedik sandım ilk açtığımda videoya bakmıyordum.
''Ülkeye katma değer katıyok'' diyor. Ne üretiyorsun? EkmekRecep İvedik daha modern bir insan açıkçası.
Recep İvedik sandım ilk açtığımda videoya bakmıyordum.
''Ülkeye katma değer katıyok'' diyor. Ne üretiyorsun? Ekmek
ülkemi seviyorum ama insanını hayırne demiştim. O adam özür dilemezse şu videodaki toramanla aynı kafada olan vatandaşlar bimleri basarlar.
insan yaşadığı ülkeden tiksinir mi ya, tiksinecek duruma getirdiler Allah belalarını versin
Antalyada Bim mağazalarına saldırı olmuş diyorlar.ülkemi seviyorum ama insanını hayır
2018 haberimhp kafasını yendiğimiz gün istediğimiz ülkeye kavuşacağız