GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala yok kılıçdar aday olursa oy vermem ekrem olursa oy vermem diyenler vardır eminim. onlar da hakediyorlar bu sonuçları. varsa yoksa mansur diyen bir tayfa da var. mansur yavaş doğudan oy alamayıp yine kaybedince görürüm ben mansur diye ağlayanları. hem hükümetten kurtulmak isteyip hem ona oy vermem buna oy vermem diyorlar ya deliriyorum

Kılıçlar aday olmasin diyenler keyiflerinden demiyor. Kilicdar aday olduğu anda mevcut hukumetten kurtulma ihtimalin ortadan kalkacak. Su anda bile erdoğanın gerisindeyken sahaya indiklerinde ne olur bir düşün bakalim.

1d8f357dda5b632e0a0e46128a4d4ab2.jpg

Kılıçlar aday olmasin diyenler keyiflerinden demiyor. Kilicdar aday olduğu anda mevcut hukumetten kurtulma ihtimalin ortadan kalkacak. Su anda bile erdoğanın gerisindeyken sahaya indiklerinde ne olur bir düşün bakalim.

1d8f357dda5b632e0a0e46128a4d4ab2.jpg
Bu adam hala nasıl 40 alıyor yahu...

Kılıçtaroglu asla seçilemez. Açıkladığı ekonomist listesine bile laf ediyorlar. Ermeni diasporası savunucusu ve tşk 44 çocugu öldürdü açıklamaları yapanlar için. Muhalefet iyi bir aday cikaramazsa mevcut iktidar yine alır.

Mansur yavasa Kürtler oy vermez diyenler genelde dedenin destekçileri ,dede aday olsun muhareem ince kadar bile oy alamaz en başından beri söylüyorum bunu
Muhalefet aklını başına alsın 75yasinda dedeler bu ülkenin gençlerinin kurtuluş umudu olamaz

Ermeni diasporası ne yahu
Hocam bu tanım vatanları dışında yaşayan Ermeni vatandaşları için kullanılan bir terim. Malesef Ermenilerin de bilindiği üzerine Anadolu'dan toprak hakkı ve zamanında Osmanlı tarafından göçe zorlandiklari için Türkiye aleyhine her kararda rol oynamaya çalışan topluluk. CHP listesintesindeki daron içinde bu topulugun derin savunucusudur diye ağızdan ağıza laf dolaşıyor. Bahsettiğim bu

Hocam bu tanım vatanları dışında yaşayan Ermeni vatandaşları için kullanılan bir terim. Malesef Ermenilerin de bilindiği üzerine Anadolu'dan toprak hakkı ve zamanında Osmanlı tarafından göçe zorlandiklari için Türkiye aleyhine her kararda rol oynamaya çalışan topluluk. CHP listesintesindeki daron içinde bu topulugun derin savunucusudur diye ağızdan ağıza laf dolaşıyor. Bahsettiğim bu
ağızdan ağıza dediğin aktroller mi

vala öyle de tamamen bankaların serefsizliği bu. o detaya göre anlasma yapılsa herkes mutlu olacak. bence de calısanın hakkı bu arada o para. calısanının olduğu için bankanın sana yatırdığı para sonucta o.
Gerçi benim çalıştığım şirketi TR'de herkes tanıyor vermemesi çok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt