GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gram Altın: 1.062,61 TL
Çeyrek Altın: 1.755,79 TL

Dolar: 18,64 TL
Euro: 19,51 TL

yaklaşık 60-70 gündür 18.50-18.65 bandına sıkıştı kaldı
salsalar uçacak gibime geliyor

SON DAKİKA: "Benzine 2 lira 13 kuruş, motorine 1 lira 88 kuruş indirim bekleniyor."

Rus petrolune tavan fiyat ve Venezuela petrolune esneklik getirmenin etkileri bunlar ama yinede komik brent 80 doların altına indi ama hala kol gibi fiyatlar nasıl vergi alınıyor tahayyül etmesi bile zor

Rus petrolune tavan fiyat ve Venezuela petrolune esneklik getirmenin etkileri bunlar ama yinede komik brent 80 doların altına indi ama hala kol gibi fiyatlar nasıl vergi alınıyor tahayyül etmesi bile zor

Şu anki durum aşağıdaki şekildeymiş. Akaryakıt üstündeki verginin ~2008’lere kıyasla azaltıldığı(kaydırıldığı) söylenebilir. Zira ~2008’de dolar 1,2-1,3 seviyesindeyken litresi 6 falandı. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorduk. O dönem iyi geçirmişler bize

IMG_1236.webp

IMG_1237.webp

Temelimizi sktiler yemin ederim ya. Ne zmn benzin alsam kufur ediyolar bana sanki lan. Şaka gibi rakamlar

indirimmiş. 2 gune bindirirler yine
1670425183346.webp

Her şeyin temelinde döviz politikası ve dolayısıyla enerji ve akaryakıta gelen fahiş zamlar var. Dolar isterse 50 olsun diyen tayfa ne dediğini bilmiyor da ekonomi bakanı bile maaşınız dolarla mı alıyorsunuz dedi bu ülkede.

Bu şekilde işverenler yakında full askeri ücretli çalışanlarına kavuşur. Olan yine bu memleketin vasıflı ve bulundukları iş yerlerinde katmadeger katanlara olur. Allah sonumuzu hayır etsin.

Doktor Bey bizim gündemimizde de 0.9 tce motor dacia alıp lpg taktırmak mı yoksa 1.0 sce taliant alıp acılar içinde 65 bg 95 nm torkla yolculuk etmek mi?
valla ariza da yapsa 3.2 ranger offroad yaoma keyfini 6 ay yasadim 2 ayi serviste gecti 5bin tl de vergi odemistim dolar 6 tl idi o zaman tabii hey gidi

Gram Altın: 1.069,27 TL
Çeyrek Altın: 1.766,93 TL

Dolar: 18,65 TL
Euro: 19,60 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt