Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.806
- 109.638
- 4.878
Golf full paketin 60bin olduğu yıllarda benim kafam hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisküvisinden cikolatasina sakizindan şekerine hiçbirinin eski tadı yok. Sebze meyve aynı. Arayinca güzeli bulunuyor hala. İslenmis paketli gıdaların hepsinin tadı aşırı kötü. Zorunda kalmadıkça kullanmıyorum.ürünlerin kalitesini de düşürdüler. Alsan da eskisi gibi değil hiçbir şey
Çubuk krakerlere tuzda koymuyorlar artık. Saman gibi gelmeye basladiBisküvisinden cikolatasina sakizindan şekerine hiçbirinin eski tadı yok. Sebze meyve aynı. Arayinca güzeli bulunuyor hala. İslenmis paketli gıdaların hepsinin tadı aşırı kötü. Zorunda kalmadıkça kullanmıyorum.
seni ekmekle döverim50 tl olmali
Harbi ha. Kamış kemiyorum sankiÇubuk krakerlere tuzda koymuyorlar artık. Saman gibi gelmeye basladi
senin dişler kesmiyordur, hap gibi yutarsan gelmez tabiÇubuk krakerlere tuzda koymuyorlar artık. Saman gibi gelmeye basladi
Bırak bırak muhatap olma kardeşim ebesi 50 tl olsun önceseni ekmekle döverim
Sert mizaçlı yorumlarını ilgi ile takipteyim.Bırak bırak muhatap olma kardeşim ebesi 50 tl olsun önce
Olm kendinizi zehirlemekten ne anliyosunuz lanseni ekmekle döverim
Ürünlerin hem fiyatı artıyor hem de kalitesi düşüyor.Abdurrahman celebinin helvasi fena değildi alip yiyordum. Gecen hafta alayım dedim gramajını düşürmüşler tadını da .... çevirmişler. Kesme şeker kemir daha iyi. Bir daha almam. Hicbir şey yenmez artik.
çok sağlıklı bir ülkedeyim ama sigaram kaldı en sağlıksız.Olm kendinizi zehirlemekten ne anliyosunuz lan
Böyle sacma sapan seylerin arkasina sığınma olm. içiyosan bırakçok sağlıklı bir ülkedeyim ama sigaram kaldı en sağlıksız.
Bu yeşilçamcıları ayrı seviyorumBöyle sacma sapan seylerin arkasina sığınma olm. içiyosan bırak
Memur zammı belli oldu mu...
Yokmuş bu sene. Feda demişMemur zammı belli oldu mu...
SilYokmuş bu sene. Feda demiş