- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
500-750k dolar ile gayet standart üstü hayat yaşanabilir belli muddet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500-750k dolar ile gayet standart üstü hayat yaşanabilir belli muddet
50m dolar ne kadar ediyor la? hesap mak ile çarpınca error dedi sıfırlardan
Ekli dosyayı görüntüle 185670
2 saat 45 dakikan kaldı..
Bir an önce piyasa açılsa da , senin gibi çok bilimişlerin parasını alsam..!
Bakalım o zaman da böyle konuşabilcen mi![]()
Gram Altın: 1.130,36 TL
Çeyrek Altın: 1.867,87 TL
Dolar: 18,67 TL
Euro: 20,13 TL
Bizimkinin belli değil henüz. Minimum %35-40 yapılır diye düşünüyoruz.ozel sektor zam oranlariniz nedir, çoğu firmanin daha belli degilmis diye duydum ama belli olan vardir illa ki
Ekli dosyayı görüntüle 187169
Ekli dosyayı görüntüle 187170
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 187169
Ekli dosyayı görüntüle 187170
35000 e ne yediriyorlarmış?İzmir’de bir başka özel okul, yemeğe 35.000+kdv çekmiş.
Menü de patates kızatması, makarna, köfte falan ha.35000 e ne yediriyorlarmış?
yemek ihtiyacı için değil kar etmek için yapılan bir şey gibi gözüküyor. Hadi eğitim hizmetinden kar et buna sözüm yok ama lan sen fastfoodcu musun?Menü de patates kızatması, makarna, köfte falan ha.
Öyle ahım şahım bir şey de yok yani.
Eğitim yuvası falan hikaye.yemek ihtiyacı için değil kar etmek için yapılan bir şey gibi gözüküyor. Hadi eğitim hizmetinden kar et buna sözüm yok ama lan sen fastfoodcu musun?
Adam sınıf tarlası yaptiricaz diye her sınıfa mezar yerinden daha küçük alan verdi, öğrenci başına 50 lira toplayıp tohum aldı. Üstüne çapa yok diye dilenci gibi her öğrenciden 20 TL daha aldı. 50 M2 bile etmeyen yerden 15 000 TL falan kazandı bizim sahip. Ürünleride hizmetlilere toplatip evde turşu yapmış, sene boyunca bize baktırdıEğitim yuvası falan hikaye.
Ticarethane oldular resmen.