Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.560
- 91.653
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El freni yok kardeşim. Bir miktar dua ve himmet ile duruyor maşallah.

Varsııın çıksınlar bizim Allah'ımız var.
Hocamın bu tarzı seninde ıslanmana neden olmuyor mu hea?
oha bu yeni mi yaslandikca liam nelsonla robert de niro kirmasina evriliyor hocam
Hocam 0-20si kaç sn? Birde viraja girdiğinde çıkabiliyor musun? Ona göre taşıt kredisi çekeceğimAllah'ın izni ile 8 senelik yoğun tasarruf sürecinden sonra ben de bu yılanı alıyorum kardeşim;
Nazar etmeyin nolur, çalışın sizin de olur.
0-20si 24 saniye kardeşim ama araba sağlam kalkıyor bir daha indiremiyorsun.Hocam 0-20si kaç sn? Birde viraja girdiğinde çıkabiliyor musun? Ona göre taşıt kredisi çekeceğim![]()
Araba aldım sonunda, 29 Aralık'ta. Aldığımdan 1 hafta geçmeden 70.000 artırdılar insafsızlar. Gerçekten verdiğim paraya aciyordum, artışı görünce ülkeye acıyorum0-20si 24 saniye kardeşim ama araba sağlam kalkıyor bir daha indiremiyorsun.
Benden önceki sahibinin dediğine göre viraja girdiğinde gasilhane'nin oradan güvenle çıkabiliyormuşsun.
0-20si 24 saniye kardeşim ama araba sağlam kalkıyor bir daha indiremiyorsun.
Benden önceki sahibinin dediğine göre viraja girdiğinde gasilhane'nin oradan güvenle çıkabiliyormuşsun.
Sadakallâhülazîm.Emniyet kemeri de varsa dadundan yenmez sevgili din gardaşım.
selam ve dua ile. Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylememSadakallâhülazîm.