GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük boy pizzalar 150-200 lira olmuş dedi İstanbul’daki dostlarım..

Sene 2018 little Sezar pizza 2 tane margeratayı 26 liraya aldığımı hatırlıyorum ve de BÜYÜK BOY.. İstanbul’da..!

Ve bunun seçim sonrası için belli tahminlerim var ama dudağınız uçuklar o yüzden PAS geçiyorum..

Şu dönemde 1.79'dan konut kredisi çekmek ne kadar mantıklı bilgisi olan aydınlatabilir mi
Ön onay aldı kredi ama 1.79 kafamı kurcalamıyor değil, 3-4 güne net kararı vermem gerekiyor
@Keramettin TANRIVERDİ üstadın değerli yorumlarını merak ediyorum

Büyük boy pizzalar 150-200 lira olmuş dedi İstanbul’daki dostlarım..

Sene 2018 little Sezar pizza 2 tane margeratayı 26 liraya aldığımı hatırlıyorum ve de BÜYÜK BOY.. İstanbul’da..!

Ve bunun seçim sonrası için belli tahminlerim var ama dudağınız uçuklar o yüzden PAS geçiyorum..
Dolar 28 gibimi ?🤔

Bu kahve makinasının kimse yüzüne bakmaz Almanya'da. Yanlış anlaşılmasın ana ancak çok dar gelirli kişiler tercih eder bunu mesela.
Böyle makinaların varlığından haberi olanlar genelde latin göçmenleri oluyor
Küçümseme olarak değil ,americano içmek için iyi ,onlarda o tarz seviyor

Şu dönemde 1.79'dan konut kredisi çekmek ne kadar mantıklı bilgisi olan aydınlatabilir mi
Ön onay aldı kredi ama 1.79 kafamı kurcalamıyor değil, 3-4 güne net kararı vermem gerekiyor
@Keramettin TANRIVERDİ üstadın değerli yorumlarını merak ediyorum
Son kampanyadan faydalanamıyor musun

Olm ben sana kaç kere al dedim o zaman niye almadın

100/120 m2
Konut fiyatı olağan kazanç ile ulaşılamaz boyuta geldi.
1990 yılında 60 bin $
1997 yılında 100 bin $
2023 yılında 600 bin $
Kiralar 25-45 bin tl ,2023 ,kadıköy/caddebostan
800.000-1 m dolara kadar yolu var.Sonrasi balon olur..

5 sene içinde insanlar sırtlarında yorgan yastık taşıyıp sokaklarda yatıcak

Ama çok bilmişlere sorsan ekonomi çok iyidir .d

Son kampanyadan faydalanamıyor musun

Olm ben sana kaç kere al dedim o zaman niye almadın
Son kampanya dalavere biraz üstad

Hem 0 ev bulacaksın, hem devletin bulduğun evin müteahhitiyle anlaşması olacak

Hem fiyatları uçuk veriyorlar, hem de ev için müteahhitler çok düşük kredi imkani veriyor.

Tamamen halkı kandırdılar düşükten kredi veriyoruz haberleriyle. Son görüştüğüm müteahhit 2 milyonluk ev için maks 400k kredi kullanırsınız dedi mesela. Ev de 85 m2, izmir için çok fazla bir fiyat

O kampanyayı salıp 1.79’dan akbank ile anlaştım, 130 m2 ev 5 yillik bina 1.7m tl

Akbank kredi için 1.2m ön onay verdi ama yine kafamda deli sorular var 1.79 bu dönemde ne kadar mantıklı acaba

Ekonominin sohbet edilecek, görüş bildirilecek ya da akıl yettiğince tavsiye verilecek, tartışılacak tarafı kalmadı artık.

Sadece şu denebilir, seçim önü seçim ardı, hüküm edenden ya da iktidardan bağımsız, muhteşem olacak ank muhteşem. Denk geldiğimiz döneme çok müteşekkir olacağız.

Son kampanya dalavere biraz üstad

Hem 0 ev bulacaksın, hem devletin bulduğun evin müteahhitiyle anlaşması olacak

Hem fiyatları uçuk veriyorlar, hem de ev için müteahhitler çok düşük kredi imkani veriyor.

Tamamen halkı kandırdılar düşükten kredi veriyoruz haberleriyle. Son görüştüğüm müteahhit 2 milyonluk ev için maks 400k kredi kullanırsınız dedi mesela. Ev de 85 m2, izmir için çok fazla bir fiyat

O kampanyayı salıp 1.79’dan akbank ile anlaştım, 130 m2 ev 5 yillik bina 1.7m tl

Akbank kredi için 1.2m ön onay verdi ama yine kafamda deli sorular var 1.79 bu dönemde ne kadar mantıklı acaba
Ben de ev arıyorum İzmir'de renktas. Devlet bankaları 1.29 veriyor ama max 300.000 TL. Fiyatlar köpük olmuş. Aldığın oran da yanlış anlama fazla gibi duruyor ama yine de sen bilirsin tabii. Ülke her yönüyle rezilleri oynuyor.

Ben dolar lobisinden biri olsam doları 31 e çekerdim !
1 dolar 19 lira nasıl oluyor ?
Ama ben kendi halinde bir oduncuyum, büyüklerimiz böyle karar vermiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt