Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
ananananananas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ananananananas
engellendin koçumşimdi dağdaki bakanın oyu ile benim oyum bir mi
Konya'nin plakası!!!!
400 lira köfteye verirsem kör olurum.5 köfteye kim 400 lira verir kilosu olabilir
Dolar 28 gibimi ?Büyük boy pizzalar 150-200 lira olmuş dedi İstanbul’daki dostlarım..
Sene 2018 little Sezar pizza 2 tane margeratayı 26 liraya aldığımı hatırlıyorum ve de BÜYÜK BOY.. İstanbul’da..!
Ve bunun seçim sonrası için belli tahminlerim var ama dudağınız uçuklar o yüzden PAS geçiyorum..
Böyle makinaların varlığından haberi olanlar genelde latin göçmenleri oluyorBu kahve makinasının kimse yüzüne bakmaz Almanya'da. Yanlış anlaşılmasın ana ancak çok dar gelirli kişiler tercih eder bunu mesela.
Son kampanyadan faydalanamıyor musunŞu dönemde 1.79'dan konut kredisi çekmek ne kadar mantıklı bilgisi olan aydınlatabilir mi
Ön onay aldı kredi ama 1.79 kafamı kurcalamıyor değil, 3-4 güne net kararı vermem gerekiyor
@Keramettin TANRIVERDİ üstadın değerli yorumlarını merak ediyorum
Son kampanya dalavere biraz üstadSon kampanyadan faydalanamıyor musun
Olm ben sana kaç kere al dedim o zaman niye almadın
Ben de ev arıyorum İzmir'de renktas. Devlet bankaları 1.29 veriyor ama max 300.000 TL. Fiyatlar köpük olmuş. Aldığın oran da yanlış anlama fazla gibi duruyor ama yine de sen bilirsin tabii. Ülke her yönüyle rezilleri oynuyor.Son kampanya dalavere biraz üstad
Hem 0 ev bulacaksın, hem devletin bulduğun evin müteahhitiyle anlaşması olacak
Hem fiyatları uçuk veriyorlar, hem de ev için müteahhitler çok düşük kredi imkani veriyor.
Tamamen halkı kandırdılar düşükten kredi veriyoruz haberleriyle. Son görüştüğüm müteahhit 2 milyonluk ev için maks 400k kredi kullanırsınız dedi mesela. Ev de 85 m2, izmir için çok fazla bir fiyat
O kampanyayı salıp 1.79’dan akbank ile anlaştım, 130 m2 ev 5 yillik bina 1.7m tl
Akbank kredi için 1.2m ön onay verdi ama yine kafamda deli sorular var 1.79 bu dönemde ne kadar mantıklı acaba