GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gram Altın: 1.202,44 TL
Çeyrek Altın: 1.986,97 TL

Dolar: 19,09 TL
Euro: 20,68 TL

Sol veya başka kesimleri bilmiyorum ama içinde yetiştiğim sağ kesimden İsrail-Filistin konusunda Filistini eleştirenlerin en net argümanı bunlarda para için arsasını, toprağını, ülkesini satıyor idi.
Şimdi ne düşünüyorlar diyeceğim düşünseler böyle olmayız zaten %30 aynı devam.

Oturduğum Mahallenin %50'si (abartısız,isteyene yer atarım dmden) Somalili ve rahatları-refah seviyeleri bize göre çok üstte.
Bizimkilerinde genel olarak açlıktan nefesi kokuyor ya da 2002-2010 arasındaki ticari gelişiminin ekmeğini yemekte halen.
Bizim mahallede Akp en az %55-60 alır seçimde ilk turda.(Yalnızca Türklerin yüzdesi bu Somalili oy kullanabilen herkes ampule basar zaten)

Son düzenleme:
Sol veya başka kesimleri bilmiyorum ama içinde yetiştiğim sağ kesimden İsrail-Filistin konusunda Filistini eleştirenlerin en net argümanı bunlarda para için arsasını, toprağını, ülkesini satıyor idi.
Şimdi ne düşünüyorlar diyeceğim düşünseler böyle olmayız zaten %30 aynı devam.

Oturduğum Mahallenin %50'si (abartısız,isteyene yer atarım dmden) Somalili ve rahatları-refah seviyeleri bize göre çok üstte.
Bizimkilerinde genel olarak açlıktan nefesi kokuyor ya da 2002-2010 arasındaki ticari gelişiminin ekmeğini yemekte halen.
Bizim mahallede Akp en az %55-60 alır seçimde ilk turda.(Yalnızca Türklerin yüzdesi bu Somalili oy kullanabilen herkes ampule basar zaten)
Bizim mahallenin tasviri, tek eksik kalanı 2002-10 arası zenginleşen olmadi

Yeni müşteriye 50.000 veriyor
50.000 kendime çektim 25.000de kuzene çektim onun sigorta düşük yatıyor diye 50.000 çıkmadı

Telden 3-4 saatte hallettim çok hızlı ilerledi şubeye gitmeden
kredi kartlarında bu oran 1.36 en fazla 12 ay taksit oluyor tabi bi de limit ne kadarsa o miktar kadar taksitli nakit avans kullanabiliyorsunuz

maaş zammı ile alakası yok batmanın. zam değil aslında sadece farkı veriyorlar.

Maas zammi daha kotu yapiyor piyasayi. Asil soruna odaklanmalari lzmken maasa zam yaparak bi bok yaptiklarjni saniyolar. Senin gibilerde bu ulkede alim gucu hic iyi olmadi ben zam istiyorum diye konusuyor.

Maas zammi daha kotu yapiyor piyasayi. Asil soruna odaklanmalari lzmken maasa zam yaparak bi bok yaptiklarjni saniyolar. Senin gibilerde bu ulkede alim gucu hic iyi olmadi ben zam istiyorum diye konusuyor.
lan dingil yapılan zam değil diyorum. farkı veriyorlar. enflasyonun %50 olduğu yerde %50 vermek zam değildir. %60-80 verirsen o fark zamdır. Senin kafaya göre enflasyon %150 olsun insanlar o farkı bile almasın piyasa düzelir.

lan dingil yapılan zam değil diyorum. farkı veriyorlar. enflasyonun %50 olduğu yerde %50 vermek zam değildir. %60-80 verirsen o fark zamdır. Senin kafaya göre enflasyon %150 olsun insanlar o farkı bile almasın piyasa düzelir.

Benim kafa enflasyonu dusurme odakli bi ekonomik plan belirlenip o plana sadik kalinmasindan yana. Senin bahsettigin sacma fark verme mevzusu senin ve senin kafadaki kisiler oldukca hic kapanmaz. O aciklik ebenin seyi gibi acik kalir yani surekli.

Neyse sen maas farkını al. Alim gucu hic iyi olmadi ztn bu ulkede.

Benim kafa enflasyonu dusurme odakli bi ekonomik plan belirlenip o plana sadik kalinmasindan yana. Senin bahsettigin sacma fark verme mevzusu senin ve senin kafadaki kisiler oldukca hic kapanmaz. O aciklik ebenin seyi gibi acik kalir yani surekli.

Neyse sen maas farkını al. Alim gucu hic iyi olmadi ztn bu ulkede.
oldu ama biz göremedik. yoksa bizim pederler sadece tek maaş ile ev + araba cart curt alamazlardı. Biz bu ülkenin en boktan döneminde en güzel yıllarımızı piç ettik. Şimdi o fosillerin yaptığı seçimlerin ceremesini çekiyoruz, onlar sefasını sürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt