GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gram Altın: 1.244,26 TL
Çeyrek Altın: 2.056,10 TL

Dolar: 19,29 TL
Euro: 21,11 TL

FtDxDq0WwAQUbrV

Bu millet bunlara bir dönem daha yönetme şansı verirse, net olarak Venezuela oluruz.
çok daha kötüsü olur, venezuella krizi aşarsa toparlanacak yeraltı kaynağı var, arınması gereken fazlalık nüfusu yok, arınması gereken mülteci sorunu hiç yok.

türkiye'nin hükümeti değişse de işi çok zor. Bana öyle geliyor ki Atatürk'ü bir şekilde diriltme şansı elde etsek ve başa oturtsak yine üstesinden gelinemez bir tablo var. Zamanında kıl payı başarmıştı zaten ve o zaman düşman-dost ayrımı vardı. şimdi her şey iç içe geçmiş. ülkenin içini temizlemek dış düşmanı yenmekten daha zor.

Ben Suriye içsavaşında türkiye şamda namaz hayali kurarsa yıkılır demiştim. Ailem bile gülmüştü bana, biz arap ülkesi miyiz diye. Nedense bir ülkenin batması ya da içsavaşa gitmesi arap ülkesi olmasıyla bağdaştırılıyor. İnsanlar cahil, abd, ispanya gibi ülkeler de bunu yaşadı. Karamsarlıktan ziyade realist bir bakış açısı takınırım. Bana göre Türkiye'nin işi bitti.

Aziz yıldırımdan sonra gelen Ali koçun yaptıklarını gördük
Bence son bir kez denemeye değer

Doların düşmesi için 19-15 ten 1000 dolar bozdurdum

Yaz gelmiş indirim yapacaklar he.
Nisan'da doğalgaza indirim yaparsan kime yarar? Halka mı, yoksa organize sanayideki kapitalist iş verenlere mi?

Ne kıyak yaparlarsa yapsınlar hep işveren için yapıyorlar zaten. Zaten kazanan adam hep kazanıyor, zengin daha da zenginleşiyor.

Gram Altın: 1.233,01 TL
Çeyrek Altın: 2.037,50 TL

Dolar: 19,25 TL
Euro: 21,00 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt