GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iskenderi en son 2018de yemistim iki kişi 130 lira ödeyip çıkmıştık. 50 gram tabuk durum olmus 50 lira.

Adam görun adam sayın cumhurbaşkanım üniversite öğrencilerine bilgisayar ve telefonda vergiyi bir seferliğine kaldırıyormuş.

Mülakatı da kaldırıyor ilk telefon ve bilhisayarda vergi yok. Daha ne olsun bu sol parti zihniyetin getirdiği vergi yükünü kaldıracak hamdolsun.
Yalnız muhteşem fikirler değil.mi başkası çalmadan teecillemeli

hemen açık öğretimden bir bölüme başlayım buda yetmezmiş gibi en az 15 genç bulayım ve hepsini yanıma oturtup 50.000 liralık bilgisayar 50.000 liralık telefon aldırayım ve cep harçlığı olarak 2.000 tl versem hepsi tamam der zaten gider ona 2 pantolon alır 2 akşam kafeye çıkar şükreder çaresizlikten.
Nasıl olsa takibini yapan-yapabilen bir devletimiz veya sahtekar olmayan bir halkımız yok :)
Zenginliğime zenginliği şuana kadar devletin kontrolsuz hibe-teşviklerini kullanarak nasıl kattıysam ve ihtiyacı olanlar züğürtlükten yararlanamadıysa bundada ben kazanayım(!)

15 Genç buldum.
Tanesine 100.000 TL ayırdım.
15x100.000=1.500.000 Milyon TL
Bu ürünleride sahibinden vs hiç oralarla uğraşmayıp çarşı pazarda toptan fiyatına (Totalde 2.000.000 yapar rahat) faturasız (nasıl olsa dükkanlarıda denetleyemiyorlar dükkan sahipleri korkmuyor) vereyim.
ohh enayi parası 500.000 TL kazandım 30.000 TL açlıktan nefesi kokan öğrencilere gitti 470.000 TL'si kar.

temel dede bir önceki seçimde bir hesap yapmıştı fidye ile ilgili.
Diyanete göre fidye miktarı günlük 70 TL.
Yani diyanet diyorki 4 kişilik 1 ailenin sadece 1 ay doyması 8400 TL.

Gram Altın: 1.252,38 TL
Çeyrek Altın: 2.069,51 TL

Dolar: 19,32 TL
Euro: 21,24 TL

Bize Kemal derviş gibi bı adam lazım. Muhalefette iktidarda bol keseden atıyor. Kemer sikacaz diyen bir kişi olsa ölümüne peşinden giderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt