Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
kmh faizleri de artar mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu yüzden sağlıklı ekonomilerde yüzde sıfır enflasyon değil ufak bir miktar enflasyon hedeflenir. Enflasyon demek para harca demektirElimde param vardı gittim 16000 tle yatak aldım, en azından rahat uyuyayım diye. Yakın zamanda bir miktar daha gelecek, Xbox vs almayı planlıyorum. Az daha geçerse hanıma hediyeler falan alacağım. Para tutmak çok mantıksız. Yatırım yapıp terleyerek tırnak yiyerek paramın degerini koruma çabasına da değmez. 1000 TL'yi 10 000 yapsan o 10 000 1000 TL hükmüne geliyor. Temmuzda en düşük memur maaşı 22 olursa market alışverişine vereceğim o psrayi zaten
Ekli dosyayı görüntüle 201628
Zil takıp oynamaya devam edin fukara takımı. Yakında asfalt kemireceksiniz.

Ya sabır
Kafayı yemedik abi daha o kadarHayırdır düğünün mu var yoksa
Ekli dosyayı görüntüle 201709
Şaka mı bu yav. %39’dan veriyor mevduat faizini, hayatimda ilk defa bu kadar yüksek oran gördüm
32 gün rtaşVade ne renkdaş?
Valla tlde yakalanıldıysa iyi oran/vade ama işte bu enflasyonda faize para yatırmak büyük risk.32 gün rtaş
Hangi banka buEkli dosyayı görüntüle 201709
Şaka mı bu yav. %39’dan veriyor mevduat faizini, hayatimda ilk defa bu kadar yüksek oran gördüm
İşte şimdi sıçtık yav dün çekecektim 25 bin TL acil nakit lazımdı şimdi kapanmış çekemiyorumtaksitli nakit avans çekilmiyor, normal nakit avans çekiliyor.
VakıfHangi banka bu