GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimde param vardı gittim 16000 tle yatak aldım, en azından rahat uyuyayım diye. Yakın zamanda bir miktar daha gelecek, Xbox vs almayı planlıyorum. Az daha geçerse hanıma hediyeler falan alacağım. Para tutmak çok mantıksız. Yatırım yapıp terleyerek tırnak yiyerek paramın degerini koruma çabasına da değmez. 1000 TL'yi 10 000 yapsan o 10 000 1000 TL hükmüne geliyor. Temmuzda en düşük memur maaşı 22 olursa market alışverişine vereceğim o psrayi zaten

10 tl nakit avans çektim kredi kartından geldi hesaba yalan haber gibi

Elimde param vardı gittim 16000 tle yatak aldım, en azından rahat uyuyayım diye. Yakın zamanda bir miktar daha gelecek, Xbox vs almayı planlıyorum. Az daha geçerse hanıma hediyeler falan alacağım. Para tutmak çok mantıksız. Yatırım yapıp terleyerek tırnak yiyerek paramın degerini koruma çabasına da değmez. 1000 TL'yi 10 000 yapsan o 10 000 1000 TL hükmüne geliyor. Temmuzda en düşük memur maaşı 22 olursa market alışverişine vereceğim o psrayi zaten
Zaten bu yüzden sağlıklı ekonomilerde yüzde sıfır enflasyon değil ufak bir miktar enflasyon hedeflenir. Enflasyon demek para harca demektir

Nakit avans çekin diye uydurulmuş bir haber gibi. Bugün ne kadarlık nakit avans çekildi acaba.

Gram Altın: 1.257,92 TL
Çeyrek Altın: 2.078,67 TL

Dolar: 19,77 TL
Euro: 21,40 TL

taksitli nakit avans çekilmiyor, normal nakit avans çekiliyor.

6c4bac66-dd84-4e98-919b-5e5662b3612c.webp

Şaka mı bu yav. %39’dan veriyor mevduat faizini, hayatimda ilk defa bu kadar yüksek oran gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt