GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FwaMNr7XoAI5Hky
Yillik maliyet %117 ha.

CHP'li Gaytancıoğlu, üreticiyle seslendi: Süt fiyatı artmalı, kesile kesile inek kalmadı.

CHP'li Okan Gaytancıoğlu, süt fiyatının artmasını talep etti. Edirneli bir üretici ise maliyetleri karşılayamadıklarından dem vurdu.

1684419720796.webp

Bu Kilo/fiyat canlı hayvan içindir. Karkas olacak şekilde bu sene alabildiğim en uygun fiyat 250tl/kilo. Bayramdan önce fiyat veren bir çok yer, daha sonra fiyat bile vermedi uzun bir süre. Seçimden sonra pazar akşamı pazartesi günü 4/5 yeri yeniden aradım, 250 liradan 330 liraya kadar fiyat aldım. Niyeti olan fazla beklemesin. Lokasyon İzmir. Rabbim şimdiden kabul etsin.

edit: koç fiyatını gördüm şimdi, o fiyata batıda, büyük şehirlerde kuzu bile bulamazsınız.

1:02

Turhan Bozkurt: “Hazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati, doların seçimden sonra 27-30 bandına oturacağını toplantıda ağzından kaçırdı.”

Secim basligina neden yazamiyorum yav? Herneyse, secimlerde yine oyumu KK’ya vercem. Euro cikacak diyorlar, bu dogrumu renktaslar?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

DB9813CD-198F-4F1D-9669-3EB6C3C3E70F.jpegAE7B5FE0-0F70-411E-84B4-C869D79A14DC.jpeg

Ekonimist(!) olamadik biz !

Maslow un ihtiyaclar piramidine gore eveveve,

Keynesian ekonimik teorisinin eveveve,

Global olarak, format , konjekturel, gibi sozler edip Üniversite koselerinde profesor maaslari az diye aglayan beyaz yakali profeserleriniz DAHA IYI bilir.: ))

Ben kendi halinde bir oduncuyum.Zaten peynirli puacaya da zam geldi
Morelmanim bozuk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt