GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FwZGbwIXoAI1yzX
Koyun yiyin çok ucuz eheheh. Kilosu 260a geliyor asdasd

garantide benimde duruyor tüm avans hesaplar kredi kartı + banka kartı.
teb kullanmıyorum diye sıfırlamıs ama limiti.

edit. 12 aya kadar böldürebildiğin taksitli nakit avansı ne para çekersen çek 3 aya indirmiş ibişler.

Son düzenleme:
CHP'li Gaytancıoğlu, üreticiyle seslendi: Süt fiyatı artmalı, kesile kesile inek kalmadı.

CHP'li Okan Gaytancıoğlu, süt fiyatının artmasını talep etti. Edirneli bir üretici ise maliyetleri karşılayamadıklarından dem vurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 201741
köyden haftalık 5lt süt alıyorum. 30tl ye basladığım süt ücreti 1 sene olmadan 100tl ye çıktı. bu ara gene bir zam bekliyorum. ha 200 de olsa alırım ayrı mesele. çok güzel sütü var ineğin güzel yoğurt veriyor.

haklı üretici de karşılayamıyorlar ücretleri kesiyorlar hayvanlarını. bu adamların cepleri dolmalı ki sürekliiği olsun.

Cihat dedemi bile sinirlendirmişler ;D

Bu nakit avans işine çok güldüm.

Kuru ekmek yeriz reisimizden vazgeçmeyiz diyenlerin esnaftan belli bir komisyon karşılığı nakit alabilmek için girdiği halleri görünce içimden oh olsun dememek için zor tuttum kendimi.

Ne oldu kuru ekmek hoşunuza gitmedi mi?

Ha bir de bankalar ticari kredileri iptal edip değerlendirmeleri hep Haziran ayına ötelemiş.

Kredi çeker mal ya da hammadde alırım diyen ne kadar adam varsa tutuştu. Şimdi seçimden sonra dolar 30-35 olduktan sonra kredi alsan neye yarar. Şemsiye açıldıktan sonra.

Duyduklarımı dinliyorum ama böyle içimden nasıl oh olsun diyorum anlatamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt