Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolar 40 50 olacakmış bana ne yav
ne bok yerlerse yesinler
dersem şerefsizlik yapmış olurum
Kasima kdr 2-3 zam daha gelir olm. Sem simdi biraz daha stoklaNeyse ki 5 paket çay stoklamıştım kasıma kadar çay derdim yok, umarım stokçuluktan hakkımda işlem başlamaz
Alış veriş listeni paylaşKasima kdr 2-3 zam daha gelir olm. Sem simdi biraz daha stokla
Enflasyona güvendiğin kadar düzenli gelir elde ederim diyorsan renkdaş yaptığın mantıklı. Ancak ben büyük kesimleri kapsayacak olan gelirsizlik döneminin geleceğinden nerede ise eminim. Umarım sen bu benim emin olduğum kesimin dışında kalıyorsundur.Tam tersine girebildigim kadar TL borcuna giriyorum ben. Ödemede problem yaratmiyor
Bu sene ataniyorum Temuçin dostum. Maaşım oranında borca giriyorum, temmuz ve Aralık aylarinda çerez parası oluyor.Enflasyona güvendiğin kadar düzenli gelir elde ederim diyorsan renkdaş yaptığın mantıklı. Ancak ben büyük kesimleri kapsayacak olan gelirsizlik döneminin geleceğinden nerede ise eminim. Umarım sen bu benim emin olduğum kesimin dışında kalıyorsundur.
Kasima kdr 2-3 zam daha gelir olm. Sem simdi biraz daha stokla
elhamdulillah 2 paket daha aldım öğlenMemursan yardır o zamanBu sene ataniyorum Temuçin dostum. Maaşım oranında borca giriyorum, temmuz ve Aralık aylarinda çerez parası oluyor.
eyvah biz tuttuk mu şimdiMemursan yardır o zamanEnflasyon senden yana.
Şu inek nerden baksan 150 bin lira. 2 -3 sene önce sıfır araç çıkartıyodun o paraya![]()
Sarayın bahçesinde bundan var zaten.
Valla özel sektör tutacak diyeyim daha. Bu yaşananlar temas sayılır, değdirmek, sürtmek, slip falan gibi.eyvah biz tuttuk mu şimdi
tittrettiValla özel sektör tutacak diyeyim daha. Bu yaşananlar temas sayılır, değdirmek, sürtmek, slip falan gibi.
yerli ve milli torku'nun çikolataları dururken milka'de neyin nesidir!Milka çikolata 40 lira olmuş.

Bunlar hep Reis i kötü gösterme çabaları. Halk yemez bu numaraları!Seçim sonrası herkes zam koyma derdine düştü.
Baskılanan ekonomiye ek olarak özellikle kutlamalarla beraber bu millet memnunmuş bu millette para varmış algısı oluştu.
En küçük esnaftan en büyük markete herkes zamları geçirdi.