- 23 Temmuz 2011
- 75.723
- 51.210
- 4.843
Hazirandan itibaren ekmege zam bekleniyor. 10 Tl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana kalp gönderiyorum :kırmızıkalp:Üstat neden haha atıyorsun sürekli rencide mi ediyorsun beni yoksa sevdiğinden mi![]()
Deprem kredisi ?Halkbanktan geliyorum, abartmıyorum 100 tane falan Suriyeli vardı niye bilmiyorum. Kredi istedim vermediler![]()
Başım gözüm üstüneSana kalp gönderiyorum :kırmızıkalp:
Fırıncılar, devlete karşı geliyorlar diye yorumladım.Hazirandan itibaren ekmege zam bekleniyor. 10 Tl
Evet, maaş müşterisi veya evin orta-agir hasarlı olması gerekiyormuş. Normal kredi sordum onuda vermediler.Deprem kredisi ?
Ziraat mobilden denedin mi ustad. Krediler, dijital kredi, deprem destek kredisini sec tutar belirle sorunsuz aliyorlar. Gecen gun arkadasa bu yolla aldik. Gecen ay bende bu yolla cektimEvet, maaş müşterisi veya evin orta-agir hasarlı olması gerekiyormuş. Normal kredi sordum onuda vermediler.
A101'e seçim günü yapılmıştı zaten yapılan.A101e git
O da kimFransa'da yaşadığını iddia edip trde yaşayanları etkileyen her haber ve gelişmenin altında yorum yapanlar ne yapmak nereye varmak istemektedir?
Ziraatte yok bende aksi gibiZiraat mobilden denedin mi ustad. Krediler, dijital kredi, deprem destek kredisini sec tutar belirle sorunsuz aliyorlar. Gecen gun arkadasa bu yolla aldik. Gecen ay bende bu yolla cektim
Daha o havuza altın varrak yaptırması lazım.Biri çarls'a söylesin, itibardan tasarruf olmaz!
Bir de reise çalıyor çırpıyor diyorlar. Adam bizden biri
Vay be reis boşuna kendine "bu fakir" demiyormuş..Bir de reise çalıyor çırpıyor diyorlar. Adam bizden biri
Bir de reise çalıyor çırpıyor diyorlar. Adam bizden biri
Vicdanım sızladı adam koskoca ülkeyi yönetiyor ve borç içinde.Yazık yav türlü türlü iftiralar atıyolar birde dünya liderimize.