- 4 Ağustos 2009
- 90.763
- 71.963
- 5.188
Abd fiyatı 3500se burada 6000 falan olur herhal. Kuru da hesaba katarsak 2024te 200 bine alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tether de, usd de bu seviyede değil baktığım yerlerde benim de ya
Verdiği raporda TCMB yeterli döviz rezervine ulaşana kadar sürdürülmesi zaruri demiş.Mehmet beyefendinin ilk icraatının kur korumalı zıçmıgını kaldırmak olacagini tahmin ediyorum. Kuru serbest birakacaklarsa devlete saglam girer. Buna izin vermez.
O halde para basmaya devam. Enflasyona devam demiyorum enflasyon 0(sıfır) çünkü.Verdiği raporda TCMB yeterli döviz rezervine ulaşana kadar sürdürülmesi zaruri demiş.
Daha secim gecesi butun market ürünlerine %50 zam geldi. Bu ayın sonunda asgari ücret zammını bahane edip bi %50 daha çakacaklar. 1 ayda her şeyin fiyatı iki katından fazla artmış olacak ama enflasyon 0. Millet de aldığı %30 zamma sevinecek.Dolar 22ye dayanmış, son bir hafta girçirrn geçirene ve daha sabah kol gibi zam sokup ondan sonra da enf değişimi 1 ay önceye göre %0.04 demek.
Serin hikaye he.
Çubuk krakeri mi baz alıp değişim hesapladınız lan
Daha secim gecesi butun market ürünlerine %50 zam geldi. Bu ayın sonunda asgari ücret zammını bahane edip bi %50 daha çakacaklar. 1 ayda her şeyin fiyatı iki katından fazla artmış olacak ama enflasyon 0. Millet de aldığı %30 zamma sevinecek.
Yüzde 90 alicamDaha secim gecesi butun market ürünlerine %50 zam geldi. Bu ayın sonunda asgari ücret zammını bahane edip bi %50 daha çakacaklar. 1 ayda her şeyin fiyatı iki katından fazla artmış olacak ama enflasyon 0. Millet de aldığı %30 zamma sevinecek.
Sizi reisin mitinglerine ne zaman götürürler?Yüzde 90 alicam![]()
AlırsınYüzde 90 alicam![]()
Gözü olanın gözü ciksinSizi reisin mitinglerine ne zaman götürürler?
Yok ben artık ülke sınırları içinde herhangi bir kuruma veya kişiye sadaka fitre vs dağıtmayacağım. O derece ülkeden ve ülke insanından soğudum. Yurtdışındaki din kardeşlerimize gönderirim.Gözü olanın gözü ciksin
Şaka bir yana sana borç ekranımi atsam acıyıp sadaka atarsjn. Gırtlağa kadar borcun icindeyim
SeninYok ben artık ülke sınırları içinde herhangi bir kuruma veya kişiye sadaka fitre vs dağıtmayacağım. O derece ülkeden ve ülke insanından soğudum. Yurtdışındaki din dostlarımıza göndereceğim.