GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir vatandaş olarak tek isteğim, büyük bir velinimet olan demokrasi ile bu ülkede tek bir kuruş yolsuzluk veya rüşvete bulaşmış siyasilerin hayatının zehir edildiği bir ülke görme hayalim vardı. Gerekirse her dönem hükümeti değiştirip, yolsuzluk ve rüşvete yeltenmeye cesareti olmayan siyasilerin siyaset yapmasına vesile olmuş bir millet görmek isterdim. Siyasileri yola hizaya sokacak olan bu olayı gerçekleştirmekten aciz olan bir millet her şeyin en kötüsünü yaşamayı hak ediyordur. Oyları ile ülkenin başına getirdikleri siyasileri, benden tek farkı beni vermiş olduğum oylar sayesinde temsil etmeleridir düşüncesine nail olmadıkları sürece bu ülke çok daha kötü günler yaşamaya mahkum olacaktır. Geleceğe dair umudu kalmayan ve çalışmanın bir anlamının kalmadığını anlayacak olanların eziyet çekerek yaşadığı bir ülke olacağız. Son yazdığımı ben şahsen 3 4 yıldır yaşıyorum. Çok bir şey istemedik. Sadece temiz, dürüst ve namuslu insanların siyaset yapmasını ve benim verdiğim OYlarla beni temsil etmesini istedim. Bu ülke köprüden önce ki son çıkışı 14 ve 28 Mayıs olmak üzere iki kez kaçırdı. Yanlışa yanlış yaparak devam edilmesi için yine yetki verdi. Yıllardır asıl büyük velinimetin demokrasi olduğunu bu millet bir türlü anlayamadı. Bu saatten sonra da anlamasının bir anlamı olmayacak.

"Türk milleti çalışkandır, Türki milleti zekidir..."

Bu gurur verici çözü ulu önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk söylemiş olsa da bence yanlış döneme ait.

Sayın Cb. Erdoğan söylese şu an cuk oturur.

Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir. Çünkü, Türk milleti millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.

Hahahaha şimşek faizleri arttırınca bankalar o tahvilleri kıvıra kıvıra bi kenarlarına sokar artık, hele hele o bankalardan alacakları krediye öpe öpe mecbur olan şirketler, zuhahahaha. Bu şirketlerde çalışan işsizlerin işsiz kaldıklarından haberleri yok, silsile ile hepimiz yapraklara yan basacağız.

Adam tam bir deha, ekonomi dehası, zuhahahaha, faiz sebep enflasyon sonuç diyerek çıktığı yolda,

hem kur
hem faiz
hem enflasyonu yükseltmeyi başarmış dünya üstündeki tek yaratık. ahahahahaha. Az biraz ekonomiden anlıyorsanız aha bu yukarıda saydığım 3lüyü aynı andan yükseltmenin ne denli imkansız olduğunu anlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt