Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.784
- 109.601
- 4.878
Bana neden yürüyon la bir aydır. Eskiden söver kızardinPiyasaya bağlılığın gözlerimi yaşartıyor be .. adamı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana neden yürüyon la bir aydır. Eskiden söver kızardinPiyasaya bağlılığın gözlerimi yaşartıyor be .. adamı!
Duygularımı kaybettim yiğenim... Ne yaşadığımı neden yaşadığımı ben de bilmiyorum.Bana neden yürüyon la bir aydır. Eskiden söver kızardin
GooooolllllDuygularımı kaybettim yiğenim... Ne yaşadığımı neden yaşadığımı ben de bilmiyorum.
NapakGram Altın: 1.484,92 TL
Çeyren Altın: 2.469,00 TL
Dolar: 23,60 TL
Euro: 25,53 TL
bizi bitirdin beGram Altın: 1.484,92 TL
Çeyren Altın: 2.469,00 TL
Dolar: 23,60 TL
Euro: 25,53 TL
İngilizce öğretmeniyimBranş ne hocam
Çekelim ewt.31 önemli bence!!!
Fesat herif! Raporladım. Umarım adalet sadece bir sözden ibaret değildir.Çekelim ewt.
www.instagram.com
Bu herifler neden ısrarla nevresim takımı giyiyor anlaması güçUlan ortama bak
Cringe
![]()
Lovin Dubai | لوڤن دبي, Instagram: "Emirati weddings are such a vibe 💯 vid via @ghanim/ TikTok #lovindubai"
316K likes, 4,475 comments - lovindubai, June 11, 2023: "Emirati weddings are such a vibe 💯 vid via @ghanim/ TikTok #lovindubai".www.instagram.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dini gerekçeler ileBu herifler neden ısrarla nevresim takımı giyiyor anlaması güç
Sürdürülebilirlik için 26 olması lazımmış! Ben demedim. Ben Pamuk şekerci Rüstem'in yalancısıyım.