- 28 Kasım 2008
- 16.096
- 4.908
- 2.448
Oooooooohhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kamilmiş be.cheape kapetilsnn
![]()
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan canlı yayında dikkat çeken sözler! "Meral Hanım, maalesef Mansur Bey'in oyununa geldi"
CHP'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özcan, "Mansur Yavaş önce Meral Akşener'in adaylık teklifini kabul etti, Akşener de masadan kalktı. Mansur Yavaş, ardından...www.mynet.com
Başımızda devlet yönetimini bilen olsaydı bu fırsatçı müptezellerin tepesine çökerdi. Ama neredeee23 gorur gibi24.84 Abv!
Bu ülkede 1 saniye düşünmeden o an alacaksın şu an bile alsan sabaha kardasın.kamilin teki benimle ps5 icin pazarlik yapiyordu 500 tl icin dedim elini cabuk tut dolar ne olacagi belirsiz duserse tamam indirim yaparim.dolar 2 tl artti![]()

23 gorur gibi
Doktoooorpazar aksamina kadar 19 lari goruruz diye dusunuyorum

faizi dusureceklerdi reis uyarmisti hata yapip dolari koklediler
Doktoooor![]()
Nas yerinde duruyor, yeniden devreye girmek için dinlenmek üzere kenara bir süreliğine köşeye çekildi.bir ara nas vardı ona ne oldu
Cheesecake diyorum ben!!!