Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
mesele öldürmekse eğer.. hemen öldürmek kolay kardeş.. doğrusu hergün yavaş yavaş öldürmek..Düz hesap 50 yapsınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesele öldürmekse eğer.. hemen öldürmek kolay kardeş.. doğrusu hergün yavaş yavaş öldürmek..Düz hesap 50 yapsınlar.
yarında 75 kurus beklenmektedir.benzine 2 lira zaps.![]()
bankalardan mesaj geldi kredi kartı gecikme faizi %3.19 olarak güncellenicekmiş epey kallaviMerkez bankası, seçici kredi ve miktarsal sıkılaştırma adımları kapsamında bir dizi karar aldı. karara göre, kredi kartı nakit kullanımı ile kredili mevduat hesaplarına uygulanan aylık faiz oranı 2,89'a yükseltildi. kredi kartı gecikme faizi ise yüzde 2,13 oldu. taşıt kredilerinde yüzde 3 olan büyüme sınırı da yüzde 2 olarak yeniden belirlendi. ihtiyaç kredilerinde ise yüzde 3 olan büyüme sınırı değişmedi. ihtiyaç ve yatırım kredileri ile deprem bölgesine yönelik krediler sınırlandırma tedbirlerinin dışında tutuldu.”
![]()
Hip 2 mama (350 gr) bugün eczaneden 320 TL'ye aldım yuhh çektim zam geldi dediler, markette de 310a satılır herhalde, 180'den başlayıp 300lere geldik nereye kadar böyle gidicek bakalım. 1 kutu 5-7 günde tüketiliyor.
Eğer buysa eczanede bayağı pahalıya satılıyormuş.Hip 2 mama (350 gr) bugün eczaneden 320 TL'ye aldım yuhh çektim zam geldi dediler, markette de 310a satılır herhalde, 180'den başlayıp 300lere geldik nereye kadar böyle gidicek bakalım. 1 kutu 5-7 günde tüketiliyor.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eczaneler kendi ürünlerı dışında sattıkları seylere iyi yapıştırıyorlar. Çok büyük fark oluyor.Hip 2 mama (350 gr) bugün eczaneden 320 TL'ye aldım yuhh çektim zam geldi dediler, markette de 310a satılır herhalde, 180'den başlayıp 300lere geldik nereye kadar böyle gidicek bakalım. 1 kutu 5-7 günde tüketiliyor.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi