GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2,5 litre kolaya zam geldiğini duyurdu. 2,5 litre Coca Cola'nın fiyatı gelen bu zamla birlikte 45 lira oldu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2,5 litre kolaya zam geldiğini duyurdu. 2,5 litre Coca Cola'nın fiyatı gelen bu zamla birlikte 45 lira oldu.
Zararlı hocam icmeyin

EYT, verilen saçmasapan vaatler ve KKM gibi kamburlar yüzünden ekonomide deli gibi büyük bir açık var. Devletin de vatandaştan başka gelir planı yok belli ki. Sapladıkça saplayacaklar, seçim iklimine girene kadar orta ve alt tabakanın anasını ağlatacaklar belli ki.

Winter is coming belli ki.

Hep kılışdar yüzünden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık zamanında geri çekmesini bileceksiniz yada paket lastikle bağlarsınız

En zevkli yerinde niye geri cekelim arkadas. Kriz orayi bile vuruyor. Hayattan tat alamaz duruma geldik

En zevkli yerinde niye geri cekelim arkadas. Kriz orayi bile vuruyor. Hayattan tat alamaz duruma geldik

Ama tam zevkli anında kasada ileri geri gidip geliyorsun heyecan gerginlik tüm duygular tavan yapıyor , hafiften terliyorsun

Sonra koyuyorsun malı tam doruk anında ekranda fiyatı görünce kredi kartını geri çekiyorsun

Yine de güzel bir tecrübe

Turkiyede vergiden kaçmayan esnaf sayısı çok çok az'dır.

Milyonluk vergileri affeden devlete böyle esnaf işte. Tencere kapak.

Olan sabit gelirliye oluyor her taraftan tokatliyorlar

Turkiyede vergiden kaçmayan esnaf sayısı çok çok az'dır.

Milyonluk vergileri affeden devlete böyle esnaf işte. Tencere kapak.

Olan sabit gelirliye oluyor her taraftan tokatliyorlar
Ben hepsini ödedim battım. Kaçıranlar ayakta kaldı. En iyi iş yapanda açık ara bendim. Öteki türlü ayakta kalmak imkansiz

Ben hepsini ödedim battım. Kaçıranlar ayakta kaldı. En iyi iş yapanda açık ara bendim. Öteki türlü ayakta kalmak imkansiz

Çok samimi oldugum bi arkadaşım ticarete girmek istedigini söyledi gecmis zaman, ve anlatmaya basladi.

en iyi malzemeyi kullancam, durust ticaret yapcam, çalmayacam falan diyordu.

Muhtemelen batarsin dedim. Herkes nasibini yer, ben durustum kimse durmazsa yanimda allah durur dedi.

Allahta durmadi yaninda usta.

Çok samimi oldugum bi arkadaşım ticarete girmek istedigini söyledi gecmis zaman, ve anlatmaya basladi.

en iyi malzemeyi kullancam, durust ticaret yapcam, çalmayacam falan diyordu.

Muhtemelen batarsin dedim. Herkes nasibini yer, ben durustum kimse durmazsa yanimda allah durur dedi.

Allahta durmadi yaninda usta.
Bende pandemi geldi😄😄 aldığım paraları geri vermesem yaptığım iş itibariyle azda olsa ilk senemden kar ediyordum. 150 civarı bir kar, sonraki senelerde de minimum 3-4 milyon karım vardı ama sıkıntı şu ki pandemi sebebiyle vermedigim eğitimin parasını öğrenciye geri dağıttım, 400 civarı borçla işsiz kaldım😄 geçen ay bitti çok şükür. Asgari ücret artı özel derslerle 4 sene köpek gibi çalışarak dürüst oldum. Bı boka yaramadi dürüstlük anlayacağın, rezilligimle kaldım 😄😄

Bende pandemi geldi😄😄 aldığım paraları geri vermesem yaptığım iş itibariyle azda olsa ilk senemden kar ediyordum. 150 civarı bir kar, sonraki senelerde de minimum 3-4 milyon karım vardı ama sıkıntı şu ki pandemi sebebiyle vermedigim eğitimin parasını öğrenciye geri dağıttım, 400 civarı borçla işsiz kaldım😄 geçen ay bitti çok şükür. Asgari ücret artı özel derslerle 4 sene köpek gibi çalışarak dürüst oldum. Bı boka yaramadi dürüstlük anlayacağın, rezilligimle kaldım 😄😄
Ya haci, dunyanin en buyuk sirketlerinden birinin insaatinda is yapiyoruz ve ihalesini ben hazirladim. Acaip te kazik sokuyom o kadar denetlemelerine ragmen. Yalan yok ama ibne patron gecenlerde bonuslar dagitilirken hediye ceki gibi bi sey verdi hayal kirikligina ugradim, ben de saldim. Saniyordum ki o kadar cabamin bir karsiligini gorecektim. Yani bazen firsatcilik ta yapsan olmuyo durust olsan da olmuyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt