GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON M.RAŞİT ÜNVER !

Cevap: GSCimbom Football Manager (Programsız)

Eto'o attı 2-0 oldu dakika 31..

@Mustafa şu ana kadar herhangi birine hiçbir şekilde kıyak yapmadım inanın bana çıkan sonuçların hepsi adaletli yaptıysam Fener'li olayım.Yani dediğin olmaz :D

@Mustafa şu ana kadar herhangi birine hiçbir şekilde kıyak yapmadım inanın bana çıkan sonuçların hepsi adaletli yaptıysam Fener'li olayım.Yani dediğin olmaz :D

Barça gibin maşallah 40.dakika Sevde bana göre objektif baktığımda turnuvanın en iyi takımı.

Şaka yaptım ortak hak eden kazansın :)

Adem etkili başladı Gerrard ortaladı Torres vurdu aut..Dk 51.

Kadrosunda Messi ve Ronaldo olmamasına rağmen yani

Ortasaha çok iyi ama Sneijder,Essien falan çok iyi pas yapıyor.Gerçekten doğru adamları bulmuş gibi.Tabii daha erken yine de konuşmak için :D

Bu arada birkez daha tekrarlıyorum 2.turdan itibaren fraps'la maçları 90 dk videoya alacağım ve youtube'a koyacağım ordan izleyebilirsiniz.Nasıl fikir ? :D

67.dakika 0-2 durum hala.

Ortasaha çok iyi ama Sneijder,Essien falan çok iyi pas yapıyor.Gerçekten doğru adamları bulmuş gibi.Tabii daha erken yine de konuşmak için :D

Bu arada birkez daha tekrarlıyorum 2.turdan itibaren fraps'la maçları 90 dk videoya alacağım ve youtube'a koyacağım ordan izleyebilirsiniz.Nasıl fikir ? :D

Çok iyi olur valla :) Ayrıca benim orta saha da Xavi-Essien-İniesta niye olmadı ki acaba :(

Robben şu ana kadar izlediğim maçlarda Maicon'u en fazla zorlayan futbolcu oldu.Robben sadece Sevde'de var gerçekten iyi bir seçim olmuş

1-Sevde Boğazlıyanlı 6

2-Alper Önal 4

3-Adem Andiç 1

4-Serdar Ercelikcan 0

D Grubu'nda son durum 2.maçlardan sonra Sevde çıktı gruptan.Adem'in işi çok zor.Serdar elendi.

Haluk Murtezaoğlu vs M.Raşit Ünver sıradaki maç başlıyor..

Geri
Üst Alt