GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON M.RAŞİT ÜNVER !

Cevap: GSCimbom Football Manager (Programsız)

Kakaaa attı!

Durum 1-1..

Yardımcı hakemle konuşmak istiyorum ben :mad: İts dı fıtbıl, dets dı fıtbıl Bat dı bol iz nat e guy. :mad: Bi de tribüne hareketimi çektim, rahatladım :sad007:

Berkecan bu bana yaptığın gerçekten ayıp o kadar emek verip tek tek uğraştım kadrolara 1 maç için lan'lı lun'lu kelimeler olmadı.Maçı kaçırsan ne olur kaçırmasan..

64.dk bu arada durum 1-1.

Berkecan tek kale oynuyor bu dakikalarda.Ama Kadir kontraatak futbolunu çok iyi oynayan bir ekip gibi.

Berkecan bu bana yaptığın gerçekten ayıp o kadar emek verip tek tek uğraştım kadrolara 1 maç için lan'lı lun'lu kelimeler olmadı.Maçı kaçırsan ne olur kaçırmasan..

64.dk bu arada durum 1-1.

Ciddiye mi alıyosun olm :lol: Şaka yapıyorum alt tarafı bi maç kalbini kırmaya değer mi? :) Sen an itibariyle kalbimi daha çok kırdın bunu bil. Benim kalbim senin kalbini döver ayrıca :tiphat:
b5.gif

Aguero ipe dizdi resmen defansı ama son vuruş iyi değil Kadir gole yaklaştı dk.86..

Ciddiye mi alıyosun olm :lol: Şaka yapıyorum alt tarafı bi maç kalbini kırmaya değer mi? :) Sen an itibariyle kalbimi daha çok kırdın bunu bil. Benim kalbim senin kalbini döver ayrıca :tiphat:
b5.gif

Olm :mad: şu smileyi kullanınca harbiden söylüyorsun zannettim ne yapayım :)

Maç sonucu 1-1.

Kadir Efe 1-1 Berkecan Aslantürk.

Sıradaki maç : Kemal Nennioğlu vs Sercan Horozcu

Maç başladı şu anda.

Maç sonucu 1-1.

Kadir Efe 1-1 Berkecan Aslantürk.

Yeees, vi piley vell tunayt bat, its dı fıtbıl dets dı fıtbıl. Vat ken ay or vi du? samtaaaaaaayms... (Dil dudaklar arasında 360 derece döner) Ay dont vant si bihaynd, ay vant si infrooooont.

Kemal Puyol'la gole yaklaştı.Köşe vuruşundan gelen topa kafayı vuran Puyol'un şutu az farkla dışarı gitti dk 6.

Biri Sercan'a haber versin maçı oynanıyor :p

Geri
Üst Alt