GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON M.RAŞİT ÜNVER !

Cevap: GSCimbom Football Manager | 3.hafta maçları yarın başlıyor

Önemli değil :)

Mert Erak,

Bir öneri sunacağım izninle. :)

2 farklı şekilde yapılabilir,

1-)Mesela 16 kişilik olur ve 16 takımda dünya kulübü olur. (Barcelona, İnter, Bayern, Arsenal, O.Lyon vs)

Ve kendi aramızda transfer yapabiliriz.

2-) Hepimiz Everton, Auxerre, Twente gibi orta sınıf kulüpler alırız. Diyelim hepimizin bütçesi 100.000 Milyon dolar olur. Sense Kaleciden başlayarak, forvete kadar dünya yıldızlarını açık arttırmayla satarsın bize. :)

@ Onur reyiz,

2. olay açık arttırmaya girer. 1. madde daha mantıklı gibi.

Mert Erak,

Bir öneri sunacağım izninle. :)

2 farklı şekilde yapılabilir,

1-)Mesela 16 kişilik olur ve 16 takımda dünya kulübü olur. (Barcelona, İnter, Bayern, Arsenal, O.Lyon vs)

Ve kendi aramızda transfer yapabiliriz.

2-) Hepimiz Everton, Auxerre, Twente gibi orta sınıf kulüpler alırız. Diyelim hepimizin bütçesi 100.000 Milyon dolar olur. Sense Kaleciden başlayarak, forvete kadar dünya yıldızlarını açık arttırmayla satarsın bize. :)

Hocam çok güzel öneriler bunlar zaten bu turnuva bittikten sonra öneriler adında bir topic açacağım unutma yaz bunları ben unutabilirim ama benim de hoşuma gitti güzel yani :)

Ya bunda kendimiz taktik ve sistem belirleyip oyuncu seçiyoruz oyuncuların kendisi otomatik olarak oynuyor değil mi ? Eğer oyuncuların hareketlerini falan tuşlarla biz belirlemiyorsak ben de katılabilir miyim bu yarışmaya ?

Ya bunda kendimiz taktik ve sistem belirleyip oyuncu seçiyoruz oyuncuların kendisi otomatik olarak oynuyor değil mi ? Eğer oyuncuların hareketlerini falan tuşlarla biz belirlemiyorsak ben de katılabilir miyim bu yarışmaya ?

selen evet oyuncular otomatik olarak oynuyor ama ne yazıkki bu yarışmaya katılamazsın birdahaki yarışmaya artık neredeyse grup maçları bitecek.

Oki doki anladım..

Maçlar 14.30'da başlayacak.

Cevap: GSCimbom Football Manager | 14.30'da 3.maçlar başlıyor

Yine yenileceğim heralde. :o

Çok kasıyor yahu :(

Sizde kasma var mı ?

Mert şu an cevap yazıyor :D

Edit:Yazdı :D