Cevap: GSCimbom Football Manager | 3.maçlar oynanıyor !
Tüh be.
Direkten döndü Emre kaçırdı.
Tüh be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direkten döndü Emre kaçırdı.
Aga kaçıncı dakika ?
Bu arada sahada olaylar çıktı hakem maçı hükmen Beyazıtcana verdi.Emrede bir oyuncu hakeme yumruk çaktı.Sahada istenmeyen olaylar yaşandı.
:lol:
Reis kalbime iniyordu yahu.![]()
Bitti yendin.
Mert sen hangi yamayı kullanıyorsun aga?İbrahimoviçle falan alakası yok yüzlerin![]()
Üstte açıklama yaptım yüzü olmayan oyuncuların üstüne kopyalamış olabilirim oyuncuları.2.turda yüz ve ses dosyalarını halledeceğim.
Bu arada Emre ilk golünü kaydettim aga manyak bir goldü
Mikrofon bulabilirsem spikerlik yapabilirim bu arada.
Üstte açıklama yaptım yüzü olmayan oyuncuların üstüne kopyalamış olabilirim oyuncuları.2.turda yüz ve ses dosyalarını halledeceğim.
Bu arada Emre ilk golünü kaydettim aga manyak bir goldü
Mikrofon bulabilirsem spikerlik yapabilirim bu arada.
2 sorum var , Rakibim kim ? Vede neden video asırı derecede kasıyor ?İzlenmiyor yahu
![]()
2 sorum var , Rakibim kim ? Vede neden video asırı derecede kasıyor ?İzlenmiyor yahu
![]()
1.soru rakibin Emre Ateş.
2.soru internet bağlantınla alakalı bilemem orasını![]()
Sizde kasma olmuyor mu ? Sankı kasma sorununu gidericem gibi birşeyler diyordunuz yanlış mı hatırlıyorum![]()
Kasma sorunu değilde görüntüye ayar çekeceğim diyordum daha iyi olması için ama iyi olunca bende kasma yapıyor en iyisi bu şekilde ancak.![]()
1.soru rakibin Emre Ateş.
2.soru internet bağlantınla alakalı bilemem orasını![]()