GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON M.RAŞİT ÜNVER !

Cevap: GSCimbom Football Manager | Final : Orkun - M.Raşit yarın saat 15.00'da

Orkun da biliyor kupanın yerine başka bir şeyi alacağını, o yüzden ben şimdiden Raşit'i tebrik ediyorum :tiphat:

Benim bildiğim kupayı alma ihtimali olan 2 kişiden birisiyim. Diğer takımlar çoktan kupa yerine başka bir şeyi aldı bile. :sgr:

zlatan.jpg

İbrahimovic : En az 2 golüm var

Büyük final maçı öncesi Zlatan İbrahimovic rakip takıma meydan okudu,Zlatan yaptığı açıklamada :

"Zor bir maç olacak ama ben bu maçların adamıyım yarın şov yapacağım ve şampiyon olacağız.Ömer Üründül tarafından övülmek güzel her ne kadar da bana Abrahemavic desede severim Ömer abiyi" diyerek sözlerini noktaladı.

Yıldız oyuncu "O papyon ne lan?" ve "Yanındaki yenge mi?" sorularını yanıtsız bırakarak kafaları karıştırdı.

Şike iddaları var ne diyorsunuz Orkun ve Mert ? :D

Sir M.Rasit Ünver maçtan önce yaptığı açıklamada '' Sn. Orkun'un Takımının maçtada görmek isteriz . Onları sahadan sileceğiz ve söylediği sözlerin hepsini yutturacaz . Onlar ancak Yayla Cup'ı alır '' açıklamasını yaptı .

Dailly Mirror

mourinho-press.jpg

- Turnuvanın en komple takımıyız. 6 maçta 7 gol atma başarısını gösterirken, sadece 2 gol yedik. V. Der Sar'ın bu istatistikte katkısı büyük.

- Bizim için kırılma maçı, 2. turda Aydın Kay ile yaptığımız maçtı. İlk kez o maçta gol yemiştik, gol yedikten sonra biraz affalladık, turnuvanın ilk golünü çok kritik bir maçta, kritik bir dakikada yemek can sıkıcı. Ancak yinede, üstesinden gelmeyi bildik.

- Hücumu savunmadan, savunmayı hücumdan başlatıyoruz. Bu yüzden böylesine bir takımda R. Ferdinand, Gerrard ve Eto'o bizim için önem teşkil ediyor.

- Forumunuz iyi, güzel, sohbeti hoş ama futbolunuzdan bir b.k anlamadım.

- M. Raşit, dünyanın en iyi teknik direktörü olabilir. Ama benden iyi değil.

mourinho-press.jpg

- Turnuvanın en komple takımıyız. 6 maçta 7 gol atma başarısını gösterirken, sadece 2 gol yedik. V. Der Sar'ın bu istatistikte katkısı büyük.

- Bizim için kırılma maçı, 2. turda Aydın Kay ile yaptığımız maçtı. İlk kez o maçta gol yemiştik, gol yedikten sonra biraz affalladık, turnuvanın ilk golünü çok kritik bir maçta, kritik bir dakikada yemek can sıkıcı. Ancak yinede, üstesinden gelmeyi bildik.

- Hücumu savunmadan, savunmayı hücumdan başlatıyoruz. Bu yüzden böylesine bir takımda R. Ferdinand, Gerrard ve Eto'o bizim için önem teşkil ediyor.

- Forumunuz iyi, güzel, sohbeti hoş ama futbolunuzdan bir b.k anlamadım.

- M. Raşit, dünyanın en iyi teknik direktörü olabilir. Ama benden iyi değil.

Bu nasıl bir cümledir :o

M.Raşit kazanır beyler :cool:

Cevap: GSCimbom Football Manager | Final : Orkun - M.Raşit bugün saat 15.00'da

438_694_22808.jpg

KUPA KİMİN OLACAK ?

Büyük Final.Alt oynayın beyler.

2-3 gol olur,oynayın kazanın.

İY / MS / İlk Uzatma / İkinci Uzatma / Penaltılar 2 oynayın.

Gerçi 1,05 oran var ama :o

Geri
Üst Alt