- 18 Temmuz 2009
- 81.174
- 226.993
- 5.093
Canli yayin yada kayit yapan Kamerası olan halisaha lar varmış daha da iyi biz de izleriz sonradan
Mac Videoları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canli yayin yada kayit yapan Kamerası olan halisaha lar varmış daha da iyi biz de izleriz sonradan
Ay gotumavrupadayım
Bana uyar ama genele göre hareket ederizVayy gençler yazın benide, yaş 30 sol ayaklıyım sağ kanatta oynarım![]()
Kağıthane ve seyrantepe de video yayın yapan halı saha var bildiğim ama sanırım uzak kalır çoğu kişiye.
Bence bir aysal vs. Terimdash maçı kalitesine ulasamazİstanbul'da yaşamak vardı be. Sneijderci ve antiSneijderciler olarak takımlar kurulursa pis maç olur. Malum iki taraf birbirine uyuz
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte İzmir'de bir organizasyon yapmazsan böyle lafı yersin.ley:
Hangisi videoya alıyor oradakilerin? Bir tane 3e bölünmüş bir tane 4e bölünmüş iki tane saha var orada bildiğim.Vayy gençler yazın benide, yaş 30 sol ayaklıyım sağ kanatta oynarım![]()
Kağıthane ve seyrantepe de video yayın yapan halı saha var bildiğim ama sanırım uzak kalır çoğu kişiye.
Hangisi videoya alıyor oradakilerin? Bir tane 3e bölünmüş bir tane 4e bölünmüş iki tane saha var orada bildiğim.
Hıı biliyorum parkın içindekini kaça kaça uygun orası?Seyrantepe deki parkın içindeki tekli saha, Kağıthane deki sanırım hakan ünsalın sahibi olduğu halı saha
Teknigin iyi ama gelistirmen lazim Fuat
Hıı biliyorum parkın içindekini kaça kaça uygun orası?
Bakalım değerlendiririz. Aslında 10 kişi falan çıkıyor da bir kaç kişi daha lazım.7ye 7 renkdaş
Bak onu unuttum. Benimki Fb derbisi yanında bjk gibi kaldıBence bir aysal vs. Terimdash maçı kalitesine ulasamaz