GSCimbom Geleneksel Bayramlaşma Başlığı

Hayırlı bayramlar tüm renkdaşlarıma :) Bayram hediyemiz olmaz herhalde bu transfer döneminde :D

Hamza Hocanın muhtemel Ramazan Bayramı mesajı ;

"Ramazan Bayramı mı? Ramazan Bayramı kutlayacak bütçemiz yok. Çok pahalı " :asd22:

EDİT: Bu arada yanlış anlaşılmasın. Amacım saygısızlık yapmak değil asla. Sadece Hocanın her açıklamasında araya sokuşturduğu "Paramız yok" lafına naçizane bir gönderme yapmak istedim. Saygılar...

Son düzenleme:
şu an yaşıyoruz diye demiyorum ama

ramazan bayramı>kurban bayramı

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir
öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram
diliyorum. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin
gözlerinden öpüyorum.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mübarek Ramazan ayını uğurladık. Nice ramazanlara inşallah. Bayramımız mübarek olsun.

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bugün umarım yönetim ve hoca istifa eder de yavru vatan ve Türkiye'de bayram sevincimiz ikiye katlanır.:005:

Hamza Hocanın muhtemel Ramazan Bayramı mesajı ;

"Ramazan Bayramı mı? Ramazan Bayramı kutlayacak bütçemiz yok. Çok pahalı " :asd22:

EDİT: Bu arada yanlış anlaşılmasın. Amacım saygısızlık yapmak değil asla. Sadece Hocanın her açıklamasında araya sokuşturduğu "Paramız yok" lafına naçizane bir gönderme yapmak istedim. Saygılar...

Hamza' nın elini öpecek olanlar Sabri, Bilal ve türevleri ağabey, onlara bütçe her zaman bulunur :)

Iyi Bayramlar herkese insallah bayram hediyemiz Ibra olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Herkese hayırlı bayramlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :)

Bayramınız mübarek olsun.

Geri
Üst Alt