- 10 Nisan 2013
- 59.600
- 43.248
- 3.943
Bardak satışıyla alakalı bir açıklama yapıldı mı?
GSCimbom Hatıra Kupa Bardak Çekilişi | Kazananlar Belli Oldu!
flut çekilişi ne oldu @Serkan Şafak bey ? Yoksa kandırıldık mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bardak satışıyla alakalı bir açıklama yapıldı mı?
Kim o abi hemen öğrenmeliyimsneijderci adama belhanda forması gitmısumarım formanın üstünü cizmez
Heis 1-2 saate mesaji PM ile atarım.@Ahmet Özgün Güven @Erman Oktay @Arif Ulu atkı için adres vermediniz halen? bugün vermezseniz yeniden çekiliş yapıcam 3 kişiye.
Yazıyor dün teslim aldım emeğinize sağlık. Teşekkürler.@Engin ŞİŞMAN ve @Mert Can Önengüt formalarınızda numara yazıyor mu?
Vip kombine mi gönderdiler sana?VIPten kombineyi passoligime yukleyebildim. Yonetime cok tesekkur ederim bu ince dusunceleri sebebiyle.
Vip kombine mi gönderdiler sana?
Mantıklı alışverişUnsala 50 euro atesledim, yonetim olarak bir guzellik yaptilar ustadim
Mantıklı alışveriş
Kendisi nerelerde 50 euro yu mu eziyor
1 mod giyer 1 mod bakar yonetım ondan karısırMetin Oktay tshirt elime geçti, teşekkürlerimi iletiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 61916
devrimi hiç olmadık yerdeEn son kitap fuarinda Che Guevara hakkinda yazilan otobiyografik kitaplarin hizasinda goruldu deniliyordu reisim.
Atkım gelmedı hala
Şaka yaptım mahir bey atkıyı sizler mı verdınız? Size adresim gitmesın dıye atkıyı kabul etmeyebılırdımEmrah’tan bana iki adres geldi. O iki arkadaşa da gönderdim. Birinin eline geçmiş olmalı atkı. Diğeri de bugün baktım kargodaydı.
Şaka yaptım mahir bey atkıyı sizler mı verdınız? Size adresim gitmesın dıye atkıyı kabul etmeyebılırdım
avatarı değiştirmek için 23 dakikan varAdresleri okumuyorum bile kopyala yapıştır yapıyorum. Ayrıca bu mesajdan sonra kazandıysan sana atkı göndermeyeceğim haberin olsun![]()