GSCimbom Hatıra Forma, Metin Oktay Tshirt ve Atkı Çekilişi | Kazananlar Belli Oldu!

Baban seni nasıl Fenerli yapamadı hikâyesini duymak isterim renkdaş
Rahmetli fanatik Fenerbahçe'liydi, dayımlarla da pek arası yoktu. Dayım 5 yaşında baban deplasmana maça gittiğinde beni İstanbul'a Galatasaray maçına götürdü. Ben de o günkü atmosferden dolayı seçimimi bu yönde yaptım. Babamın aldığı Boliç formasını giymeden eski yırtık bir Metin Oktay forması ile mahallede değiştirdikten sonra babam da bu baskıdan vazgeçti.

Rahmetli fanatik Fenerbahçe'liydi, dayımlarla da pek arası yoktu. Dayım 5 yaşında baban deplasmana maça gittiğinde beni İstanbul'a Galatasaray maçına götürdü. Ben de o günkü atmosferden dolayı seçimimi bu yönde yaptım. Babamın aldığı Boliç formasını giymeden eski yırtık bir Metin Oktay forması ile mahallede değiştirdikten sonra babam da bu baskıdan vazgeçti.
Yanlış yoldan dönmen sevindirici.
Sevdim seni. Serkan katılabilir çekilişe.

GSC Efsanesi Kartımı onun için kullanıyorum @Emrah Yıldırım .

Yanlış yoldan dönmen sevindirici.
Sevdim seni. Serkan katılabilir çekilişe.

GSC Efsanesi Kartımı onun için kullanıyorum @Emrah Yıldırım .

Rahmetli de Uefa kupasını aldığımız gün Fenerbahçe forması sırtında Galatasarsy bayrağı elin de Bornovadan Alsancağa en büyük cimbom diye yürümüştü. En büyük anımız da odur.

yazın lütfen

ayrıca belhanda haterları lütfen kalabalık yapmayın ki en sevdiğim topçumuzun 2. formasını kazanma şansım artsın

Eveeeet 3. çekilişte 1 şey kazanmak lazım artık. Yaz dostuum güzel sevmeyene adam denir mi? Evet beni de yaz renktaş

Geri
Üst Alt