GSCimbom Hatıra Kupa Bardak Hediyesi | Kazananlar Belli Oldu!

Yurt içine lanet olsun yav. Bardak kırık geldi.. Şansıma tüküreyim :D
1568636316073.webp

Arkadaşlar bardağı satın almak isteyenler aşağıdaki linke tıklayıp ödeme ekranında indirim kodu olarak GSCBOHO1905 yazdıklarında bardağa 29TL ye sahip olabilecekler.

Bardağı alırken linkte bulunan kişiye özel tasarım ürününü sepete attıktan sonra, hangi tasarımı istediğinizi, kupa üzerine yazılacak ismi ve tasarıma göre numara bilgisini NOT kısmına yazmanız yeterli. (Falcao için Falcao tasarım yazmanız yeterli.) Ardından da ödeme sayfasında yer alan "İNDİRİM KODU" alanına yukarıdaki indirim kodunu (GSCBOHO1905) yazarak 29 TL gibi bir fiyatla satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Çift yüz baskı seçeneğini seçenler ürünü 34 TL'den satın alabilecekler aynı kodu kullanarak.

İNDİRİM KODU sepette 1 kez kullanabilir. Örneğin; 4 ürünü de isteyenler tek seferde 4 ürünü de sepete atarak aynı fiyattan indirimli olarak alabilirler. 29 TL x 4 şeklinde. 1 ürün alıp ertesi gün diğer tasarım için aynı kodu kullanamazlar.

Satışı olacak mı? İş yerindeki Fblileri fıtık etmek istiyorum.

Çok kötü kupalar.... Bana çıkmayınca b.k atıyorum :)

Merhabalar,

Biraz eski bir konuyu diriltiyor gibi olacağım ama şimdi kahve koyacakken bardak aklıma geldi. Kazandığım halde forum sistemine çok aşina olmadığım için resim atamamıştım. Forum sistemini çözdüğüm için şimdi yollamak istedim geç olsa da. Neredeyse her gün kullandığım bu güzel hediye için GSC tayfasına bir kez daha teşekkür ederim :)

WhatsApp Image 2020-01-10 at 11.31.34.webp
Arka planda da çerçevelettiğim forma var. Kardeşim bir reklam çekimi için takımla tanışma imkanı bulmuştu. De Jong, Sabri, Selçuk ve Sneijder'ın imzası var formamda.

Mustafa Muhammed çekilişi olmamalı.

Evet artık yeni bir çekiliş yapmalıyız. -Ben kazanana kadar-

Geri
Üst Alt