GSCimbom Hatıra Kupa Bardak Hediyesi | Kazananlar Belli Oldu!

Ewt katilim gosteriyorum

Kazanirsam bardakta P olsun

Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray diyerek ben de katılmak istiyorum.

i want to be a part of the lottery, plz.
i would like to drink raki from one of those magnificent cups

Ortalama 100 adet kupa koleksiyonum olduğu için çekilişe ben de katılmak istiyorum. Kazanamazsakta ücretli yaptırma şansımız yok mu? Falcao kupasından diyelim.

Merhaba Arkadaşlar,

22.şampiyonluğumuz ve Falcao'nun gelişine özel, hatıra kupa bardak çekilişi yapacağız. 22.şampiyonluğumuza özel olarak 22 adet kupa bardak vereceğiz ve seçtiğiniz tasarımda bardak adreslerinize kargolanacak.

Yapmanız gereken tek şey konu altına çekilişe katılmak istediğinizi belirtmek. Konu 48 saat açık kalacak ve ardından Perşembe günü (05.09) saat 13.00'da kapatılacak. Ardından katılan üyeler arasından random çekiliş yapılarak hediye sahipleri belirlenecek.

20000.üyemiz olan @Aras Hazıroğlu 'na 20000.üye olması dolasıyla bir hatıra bardağı hediye edeceğiz. Geriye kalan 21 bardak kazananlara dağıtılacak. Kendisine ulaşamazsak o bardakta yine size verilecek. Kazanan üyelerden ulaşamadığımız olması durumunda yedek üyelere geçilecek.

Yurtdışında yaşayan üyeler yurtiçinde bir tanıdıklarından daha sonra almak kaydıyla kayıt olabilirler.Hayırlı olsun :)

Ekli dosyayı görüntüle 59756

Ekli dosyayı görüntüle 59757

Ekli dosyayı görüntüle 59758

Ekli dosyayı görüntüle 59759

Ekli dosyayı görüntüle 59760
Adminim cekilis youtubedan canli mi yayinlanacak

ub.mesaji

Geri
Üst Alt