Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.280
- 92.765
- 5.263
Yaz beni de be .. adamı!Bari zurnadan olmayalım.Zurna mı yoksa forumda pesimi birakmayan Emrahin kupa bardagimi seciminizi yapin ahbaplar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz beni de be .. adamı!Bari zurnadan olmayalım.Zurna mı yoksa forumda pesimi birakmayan Emrahin kupa bardagimi seciminizi yapin ahbaplar
@Kubat Tokmakçı reise de 1 davul ayarla da tokmaklasınZurna mı yoksa forumda pesimi birakmayan Emrahin kupa bardagimi seciminizi yapin ahbaplar
çekilişe katılmak istiyorum
Kura sonrasi kazanamayan talihli 5 ahbabima zurna takdim etmek isterim
bu aralar yok. tokmagini kaybetmis ariyormus@Kubat Tokmakçı reise de 1 davul ayarla da tokmaklasın
Sana p alicam hemde heybetliBugüne kadar çekilişle bir hediye kazanmadım. Bugün de kazanacağımı düşünmüyorum.
20 bininci üyeye kupa hediye edilmesi fikrini sunanlara teşekkürlerimi sunuyorum.. Muhtemelen Falcao geliyor mu diye bakmak için foruma üye oldu tasarım kupayı kaptı..
Bugüne kadar çekilişle bir hediye kazanmadım. Bugün de kazanacağımı düşünmüyorum.

Arkadaşlar aracımda bi arıza oldu onunla uğraştığımdan eve yeni geldim. Çekiliş hazır zaten paylaşırım yarım saate ama yeterince like almam gerekiyor![]()