Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.745
- 6.512
- 2.293
Tüh be, hay kör talih 
Kazanan arkadaşlarada h.o, güle güle kullansınlar

Kazanan arkadaşlarada h.o, güle güle kullansınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Eyv rtaş ama hakkımla almak isterim başka biri için çekiliş yapsın adminlerRetro forma hakkımı sana devredeyim o zaman renktaş forma çıksaydı devretmezdim ama![]()
Anaaa harbiden çıkmış3.formamız ise içine doğmuş gibi adeta şike talep eden adaşım @Emrah Duvar 'a gidiyor![]()
Üstat canın ruhun sağolsun hürmetlerEmrah cıkmıs arkadaslar 3 atkıyı cekıyorum
@Uğur Bulut
@Furkan Korkmaz
@İsmail Enver
bilgilerınızı yollayın
Yav istemiyorsan baştan deseydin ona göre çekseydim. Neyse kalan arkadaşlar arasından tekrar çekecem akşam.Yıllar sonra bir çekiliş kazanmışım herhalde. Teşekkürler ama hakkımı devretmek istiyorum bir yedek şanslıya gitsin @Emrah Yıldırım
Ben sadece forma çekilişi için katılmıştım o yüzden. Yedekler de belli olmuştur diye tahmin etmiştim.Yav istemiyorsan baştan deseydin ona göre çekseydim. Neyse kalan arkadaşlar arasından tekrar çekecem akşam.
Anaaa harbiden çıkmış![]()
Ev benim değil o yüzden yaparımBu sevincin uzerine bahcelo evin tapusunu uzerime yaparmisin ustat!
Tebrikler![]()
Cekilis ne oldu
ub.mesaji
Düşünsene trollük yapmak için gscimboma sızıyorsun, çekilişle galatasaray forması/atkısı kazanıyorsunUlan fener gibi oldum , çekilişten bir kupa kazandım (bardak), millet forma atkı kaldırıyor paso, ben tuttuğum bardakla kaldım.
Beşiktaş gibi olup sürekli babayı alanlar ne yapsın heUlan fener gibi oldum , çekilişten bir kupa kazandım (bardak), millet forma atkı kaldırıyor paso, ben tuttuğum bardakla kaldım.
Adminlere hediye edip prim yaparım of of gelsin sonra modlukDüşünsene trollük yapmak için gscimboma sızıyorsun, çekilişle galatasaray forması/atkısı kazanıyorsun![]()