gscimbom ile tanışma hikayeniz

Gscnin en kötü yanı hayatsız hayri, emir, sergen falan hariç kim kim bilemiyorsun herkesin ismi değişmiş, eski database de olmadığı için çıkaramıyorsunda. @Oral Sevmez iyi hatırlıyor, ne savaşı bilmiyorum ama o zaman bir kaos hakimdi, bende diğer foruma geçip dönmüştük veya ikisinede yazıyordum
Hayatsız hayri mi? 🤣

2006'dan beri aktif bir şekilde burada olan var mı hala ? varsa helal olsun o dayımıza bir ömür harcamış valla, bu arada ben de donanımhaber ile gelenlerdenim orada görmüştüm.

Öğrenci evinde münsal yatar pozisyonda laptopundan hayri cund postlarını bana okuyordu bi yandan maç izleyip bi yandan foruma yazıyordu etkilenmiş ve hesap açmıştım ilk girdiğimde fuat dediler bana forum raconuna biraz hakim olduğum için yeni üye gibi değildim biraz yazdıktan sonra birden mod oldum

galatasaray sözlükte yazıyordum tamam teknik konulara hakim, değerli yazarlar vardı da çok kasıyorlardı. ekşi sözlük türevi bir sözlüğün ekşi'den fazla kurallara bağlı olması da garipti. bir de nick altında linç çabası çok oluyordu, kendimi pilot ettim. ben de araştırdım o sıra burayı buldum. forum formatı bana yabancı hatta itici geliyordu ama alıştım bir süre sonra.

Reijkard döneminden önceydim sanırım. Google’da tesadüfen denk gelip kayıt olmuştum. Hatta Leo Franco transferi haberine “sisteme uymaz” mesajım popüler olmuştu. Hayri Cund’un liseli Serkan kavgasını da hatırlarım, forumun efsanesi “baros” mesajını da. Ölümsüz Aslanımızı da… Sonra o zamanlar nonoş arkadaşımın gazına gelerek sözde trollemeler yaparak banlanmıştım. Yıllarca okumaya devam ettim ama yazmadım. Ta ki İcardi sevgimi dile getirmek isteyene kadar.

Valla benim tanismam Google’dan oldu. Hey gidi hey.

O zamanlar Cassio Lincoln için bir forum acilmisti. Herifin son saç tarzını konuşurduk, saçındaki lastik, kolundaki beyaz ter bilekliği. Hatta giydigi kramponlara kadar. Beyaz Adidas f50 tunit ile maçlara çıkardı sonra sponsor anlaşması olmadığından blacked out diye taninladigimiz sansürlü full siyah kramponlarla maçlara çıkardı.

Şimdi düşünsenize sırf Mauro Icardi için özel bir forum acilsaydi. Şimdi ki sosyal medya düzenlinde tutmazdı ama.

Bir foruma üyeysen başka Galatasaray forumlarına da er yada geç denk gelirsin.

Benimde GSCimbom ile tanismam öyle oldu.

Hatta Caner Erkin’li yıllarımızda bir dönem grafikerlik yapıyordum forumda. Maç konuları açıldığında özel bir görsel olurdu. Onu kısa bir dönem yapan bendim işte. Kimse de aklımda kalmadı, bir tek Hayri (Hayri Cund) abiyi hatirlarim ve hala da aktifdir bildiğiniz gibi.

O dönem forum nickim farkliydi ve şifresini yıllar sonra unuttum. 2023’de tekrar katildim.

Zevklidir buralar. Arena yapilirken inşaat kameralarından takip bile ederdik. Herkes bilmez o yillari.

Bu forumda yıllar içerisinde ne anılar ne güzel günler geçti ve geçmekte. Bazi üyeleri de özel hayatımdan tanirim. Kendileri ben gibi Avrupa’da yaşayan. Bir tanesi hatta bugün forumda ve kendisi FETÖ’cüdür. Hukuk okumuş ve yıllardır kendisinde toschack olmadığı için Türkiye’ye giriş yapamaz. Biri de eski bir fetö üyesiyle evlenmesi söz konusu. Neyse onlar kendilerini biliyorlar. Ama bazen mesafe kurduğumuz kötülükler bugün bile gizli bir şekilde aramizda bariniyor.

Lisedeydim internet cafede ilk defa girmiştim.

Ondan sonra arada sırada girdim 2007 de üniversiteye başlayana kadar.

2008 yılından sonra kesintisiz eve internet bağlatıp girmeye başladım.

Oğuz Serdar vardı, forum girişinde Rumba da Barcelona ve Fener’e opera çalıyordu.

Geri
Üst Alt