GSC Haber GSCimbom iOS Özel Uygulaması Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi daha önce Android uygulamamızı duyurmuş ve iOS uygulaması için de çalıştığımızı belirtmiştik.Nihayetinde uygulamamız hazır ve kullanılabilir duruma geldi :) .Forumumuzun büyük bir çoğunluğu Tapatalk kullandığı ve kullanmaya alışkın olduğu için bu uygulamayı Tapatalk tabanlı özel bir sürüm olarak tasarladık.Yani mevcut tapatalk uygulamanızdan farkı uygulamamızın bize özel bir ikonu,bize özel ana sayfa rengi(orijinal kulüp rengimiz seçildi).Bu da üyelerimiz için rahat ve alışkın oldukları bir kullanım sunacaktır.

Uygulamayı bir süredir test etmek için ben kullanıyordum şimdi ise mağazada yayınlandı.Bir problem yok ancak herhangi bir problemde veya istekte bu konudan belirtebilirsiniz.iOS kullanan üyelerimizin kurmasını bekliyoruz.Hayırlı olsun :hat:

Uygulamamızın simgesi;

1LQvzj.png

Uygulama içi ekran görüntüleri;

kWaG1y.jpg

pWaXmJ.jpg

RP41bZ.jpg

Uygulamamızın App Store ismi : GSCimbom Forum

Mağaza indirme adresi;

GSCimbom Forum on the App Store

Sizlerden ricamız mevcut tapatalk uygulamanızı kaldırıp artık kendi uygulamamızı kurmanız :) hepimiz için hayırlı olsun.

Tesekkurleri kime sunmak gerekli?

emegi olanlari credit by diye afise edelim onore edelim

Güzel olmus kardesler.

Bi sorum olacak, sekmelerin dilini degistirebiliyormuyuz zaman cizelgesi falan yaziyor ya

Fikir: 3D touch feature'u ekleyin, son bakilmis 5 baslik tarzi

Ozellikle Transfer Nobeti icin IDEAL

Elinize sağlık, çok güzel olmuş.

Ellerinize sağlık; güzel olmuş. Tapatalk a benziyor olması alışkanlık açısından güzel olmuş. Uygulamalarım arasında en başa aldım

f7e3d23bf189d13d789c3a1f60629fd7.jpg

Yükledim,gayet güzel tapa gibi.

Tapaya oldum olası alışamadım zaten güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt