GSCimbom Kelimelik Turnuvası | Şampiyon Oktay Sönmezoğlu

Ben de diyorum bu 2 dakika, 5 dakika gibi oyun seçenekleri neden var. Can Büyük'e 12 saatlik oyun açtığı için fırsatım olmadı diye hükmen yenildim. Kafası yeni geldi.
Abi o 2 dakika 5 dakikalık oyunlar markette ona para veren yoktur ya :D

cümle içinde kullansanıza JE kelimesini

kelimenin bir anlamı olması için cümle içinde bir anlamı var mı yok mu ona bakarız biz

"İlkokul birinci sınıftaki Refik Y. Akkülah eve gelince, o gün öğrendiği JE harfinin içinde geçtiği cümleler kurarak ev halkının ağzını adeta açıık bıraktı."

"İlkokul birinci sınıftaki Refik Y. Akkülah eve gelince, o gün öğrendiği JE harfinin içinde geçtiği cümleler kurarak ev halkının ağzını adeta açıık bıraktı."
Tout enfant déjà, je sentais qu'il me manquait quelque chose.(Çocukluğumdan beri, içimde bir şeylerin kayıp olduğunu hissettim.)

Allah belanızı versin. Ben internetten korsan film izlemeyen müzik dinlemeyen adamım!!!

je ne demek olaki ?
ispanyada h diye okunduğundan jejejej diye güleriz :D
d.n; harfin okunusuymus
Lan aydınlandım ya, latin hatunlar konuşurken sürekli öyle gülüyordu ben de onlardaki hahahaha bu herhalde diyordum. Gerçi çok da yanlış düşünmüyormuşum.

Tahir bey 2-3 saatte bir hamle yaparak psikolojik savaş başlatıyor. Oyun süresi hele ertesi güne sarkınca insanın motivasyonu kayboluyor aklındaki kelimeleri unutuyor güzel strateji

Geri
Üst Alt