GSCimbom Mobile

Cevap: GSCimbom Mobile İçin El Ele | Resmi Yardım Toplama Başlığı

Birkan bakar yarın. Siz özel mesaj kutularınıza bakın bir :D

Bence bilen birine verelim ayarlasın :D

Pahalı bir şey olduğu için Türkiye 'de şu an bunu yapan sayılı forumlardanız diyebilirim. Kaldı ki söylemesi ayıp işimde üstüme de tanımam. Bakıp halledeceğiz bir şekilde. Forum 2 gün önce gittiğinde elimde root bilgileri olmadan 5-6 saat çalışıp forumu geri getirmiş birisi var burada. Lütfen. Dağılın :D

O soyledigim ayarlara admin panelinden bakiver iste..

Dediğin bölümlerin tüm ayarları sabah yapıldı. Onlardan biriyle oynamamız demek tüm sistemin içine edip herşeyi başa sarmamız demek. Hem sorunumuzla ilgili bir seçenek yok orada.

Ben çeviri için bugün pek müsait olmayacağım Mehmet.

arkadaşlar gscimbom sitesine girmek için özellikle nokia samsung model telefon kullananlar Uc browser ı yüklemelerini tavsiye ediyorum.. sayfa geçişleri çok hızlı ve çok düşük kybte'larda açıyor.. hiç sorun yaşamazsınız çok kullanışlı ve rahat..telefonla buraa bağlanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

GSC Mobile yalan oldu heralde Mehmet başkan hani bize piskevüt.

GSC Mobile yalan oldu heralde Mehmet başkan hani bize piskevüt.

Veriyorum dosyayı kuramıyorsun. İşten anlayan ve Iphone sahibi birini bulalım da anlatsın hepimize.

Veriyorum dosyayı kuramıyorsun. İşten anlayan ve Iphone sahibi birini bulalım da anlatsın hepimize.

Ahaha. iphone elle uygulama atmadım hiç nerden bileyim. Anlayan bir iphone sahibi varsa yapsın. Niye aldık o zaman?

Ahaha. iphone elle uygulama atmadım hiç nerden bileyim. Anlayan bir iphone sahibi varsa yapsın. Niye aldık o zaman?

Olmadı. vBulletin e Apple a ticket açacağız bir şekilde bize kullanmayı anlatacaklar. O parayı ödediysek mutlaka kullanırız kafanıza takmayın. Ama İngilizcesi çok sağlam yönetici lazım. Birkanla benimki yetmedi Abdullah Abiyi bekleyeceğiz :D

Bildigim kadariyla Itunes olmadan program veya oyun felan kurmak icin jail break yapmak lazim. O yuzden 4ever android :D

Sorun neymis arkadaslar bende iphone var, ingilizcem de iyidir ayiptir soylemesi :P

Çevrilecek linki özel değilse buraya paylaşın biri çevirir. İçeriği güvenlik açısından sakıncalı ise yönetim paneline koyun ki fırsatım olduğunda bakabileyim.

Forum teması sadece bende mi değişti bu ne lan eski mobil versiyon da olan tema oldu:SSS

Arkadaşlar Iphone u olan ve iyi anlayan birisi temasa geçsin. Iphone uygulamasını deneyip kullanıma açalım artık.

nokia tel olanlar icin mobile girişi cozuldumu

m.gscimbom.com 'dan giriş yapabilirsin abi :)

Geri
Üst Alt