Hakan Kilic
Yeni Üye
- 18 Eylül 2011
- 91
- 0
- 826
Önemli bi gelişme.Konuyu göremeyince açayım dedim.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y0VxVoZQsHQ[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y0VxVoZQsHQ[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan hakan sen fenerli degilmiydin?
Fenerin kopegi olan mecnun odyakmaz bugune kadar neredeymis? Once BUYUK SIKECI fener kumeye dusecek, ondan sonra trabzonun suçu varsa oda cezasini çeker, bursa kupayi alir.
Mecnun'un bu laflari sizi çamasir suyunda yikanmis gibi temizlemiyor hakan'cigim.
1.si mahalle arkadaşın değilim ben senin benimle lanlu lunlu konuşasın..zaten bu mesajdan sonra muhattabım değilsin.bilgilenesin diye yazıyorum bunuda..
2.si bu sözleri mahkemede zaten söyledi kayıtlarda var ama über adalet! sistemimiz görememiş..muhtemelen sende görememişsin.
3.sü mecnun odyakmazın sözleri bizi akladığından değilde bu konununda olması gerektiğinden açtım.. uefa ya mail atalım bu konuyla ilgili.
1.si mahalle arkadaşın değilim ben senin benimle lanlu lunlu konuşasın..zaten bu mesajdan sonra muhattabım değilsin.bilgilenesin diye yazıyorum bunuda..
2.si bu sözleri mahkemede zaten söyledi kayıtlarda var ama über adalet! sistemimiz görememiş..muhtemelen sende görememişsin.
3.sü mecnun odyakmazın sözleri bizi akladığından değilde bu konununda olması gerektiğinden açtım.. uefa ya mail atalım bu konuyla ilgili.
Boyle adamlari savunmak anca senin gibi akil tutulmasi yasayan adamlara yakisirdi zaten.
$