GSCimbom Non-Stop Mizah Başlığı

Hakan Kilic

Yeni Üye
Önemli bi gelişme.Konuyu göremeyince açayım dedim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y0VxVoZQsHQ[/media]

Şikecileri atmazlarsa içeriye böyle çıkıp her aklına geleni söyler.

azizin en has adamlarından biri, aziz yine bi işler çeviriyor bakalım kokusu çıkar

Lan hakan sen fenerli degilmiydin?

Fenerin kopegi olan mecnun odyakmaz bugune kadar neredeymis? Once BUYUK SIKECI fener kumeye dusecek, ondan sonra trabzonun suçu varsa oda cezasini çeker, bursa kupayi alir.

Mecnun'un bu laflari sizi çamasir suyunda yikanmis gibi temizlemiyor hakan'cigim.

Önünde okuduğu açıklamayı kim vermiş acaba.

A) Aziz

B) Şekip

ts varsa bu isin icinde onlari da düsürsünler arkadas cok da tin bize.

bu adamin hala baskan olabilmesi bile basli basina bir skandal zaten.

Mecnun-Otyakmaz-Match-Fixing-Turkey.jpg

Şu hareketi savunması yanındaki patronunun aynısı

Bu arada, duruşma başlamadan önce basın mensuplarının olduğu bölümün yakınına gelen tutuklu sanık Sivasspor Külübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Fenerbahçe-Sivas maçı sırasında şeref tribününden stada doğru eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını belirterek, şunları kaydetti: "Emniyette o hareketi bana sordular. 'Her neyse polis sorar ama savcı sormaz' dedim. Savcılıkta da aynı soru sorulunca iyice sinirlendim. 'Her neyse hakim sormaz' dedim ama hakim de aynı soruyu sordu. O yetmiyormuş gibi bir de cezaevine girdiğimde gardiyanın ilk sorduğu da 'Ağabey o işaret ne anlama gelir' oldu."

1305794532-mecnun.jpg

Lan hakan sen fenerli degilmiydin?

Fenerin kopegi olan mecnun odyakmaz bugune kadar neredeymis? Once BUYUK SIKECI fener kumeye dusecek, ondan sonra trabzonun suçu varsa oda cezasini çeker, bursa kupayi alir.

Mecnun'un bu laflari sizi çamasir suyunda yikanmis gibi temizlemiyor hakan'cigim.

1.si mahalle arkadaşın değilim ben senin benimle lanlu lunlu konuşasın..zaten bu mesajdan sonra muhattabım değilsin.bilgilenesin diye yazıyorum bunuda..

2.si bu sözleri mahkemede zaten söyledi kayıtlarda var ama über adalet! sistemimiz görememiş..muhtemelen sende görememişsin.

3.sü mecnun odyakmazın sözleri bizi akladığından değilde bu konununda olması gerektiğinden açtım.. uefa ya mail atalım bu konuyla ilgili.

1.si mahalle arkadaşın değilim ben senin benimle lanlu lunlu konuşasın..zaten bu mesajdan sonra muhattabım değilsin.bilgilenesin diye yazıyorum bunuda..

2.si bu sözleri mahkemede zaten söyledi kayıtlarda var ama über adalet! sistemimiz görememiş..muhtemelen sende görememişsin.

3.sü mecnun odyakmazın sözleri bizi akladığından değilde bu konununda olması gerektiğinden açtım.. uefa ya mail atalım bu konuyla ilgili.

Kes lan

Konuyu açan fenerli bir arkadaş. Eyvallah önemli değil de daha önceki şike sürecinde çok daha önemli olaylar oldu tek kelime yorum yapmamıştır. Neyse.

Mecnun Odyakmaz'ın söyledikleri doğru olabilir yanlış olabilir. Doğruysa suçlular cezasını çekmeli.

Amma 2011den bu yana ağzını açmayan hep yarım yamalak demeçler veren Odyakmaz ne oldu da aslan kesildi ?

Ayrıca Odyakmaz'ın fbliliği ve elinde kanıt olmaması işi komik bir duruma getiriyor.

Yarın başka kulüpten tsli bir yönetici de çıkar aynı tarzda bir konuşma yapar. Bu işler bu kadar basit mi ?

Sonuç olarak ts şike yapmışsa dahi tüm dünyada tescilli şikeci olan fb aklanmayacaktır bilakis daha zor duruma düşecektir.

Bizi dünyaya rezil eden bir kulüp ve bazı gerizekalı taraftarlarını ben artık rakip olarak görmüyorum.

Boyle adamlari savunmak anca senin gibi akil tutulmasi yasayan adamlara yakisirdi zaten.

$

Hakan sen ilk başta fbyi uefaya şikayet et de sonra tsye bakarız.

Ahahaha ŞİKECİNİN açtığı konuya bak.

3 yıl oldu yeni mi aklına gelmiş bu açıklamayı yapmak?Bu adamın söylediklerini tescilli şikeciler hariç kimse ciddiye almaz ki diyelim söyledikleri doğru bu fenerin yaptığı şikeyi aklar mı?Tescilli şikecisiniz işte alnınızın ortasına şak diye geçirdiler damgayı sağa sola çamur atarak bu işten kurtulacağınızı düşünüyosanız yanılıyosunuz

1.si burası gerizekalı taraftararınızın olduğu forum değil

2.si elinde bir delil kanıt olmadan söylenen söze inanmak aptallıktır senin über zekan bunu kavrayamaz

3.sü uefaya mail atalım diye kuş beyninle laf atmaya çalışıyorsun ama adalet kavramı hakkında bi bok bilmediğiniz ve alnınıza sürülen kara lekeden dolayı yöneticilerin gibi boş boş konuştuğunu düşünüyorum. Okadar adalet bekçisiysen ilk önce kendi takımını şikayet et.

At hırsızı kılıklı, keşke küme düşseydiniz.

Geri
Üst Alt