GSCimbom Non-Stop Mizah Başlığı

Süper moderatör geldi ve şikeciyi geldiği yere gönderdi arkadaşlar sakin olun.

İşte suçlu adamın cezasını zamanında vermezsen iyice yüzsüzleşir böyle. "Tamam şike yaptık ama niye bu kadar üstümüze geliyorsunuz tamam düşürün ama müsade edin 3-5 topçumuzu satalım elimizde patlamasın yoksa batacağızdan", "biz şike yapmadık bakın trabzon yapmış bakın mecnun abimize trabzon yapmış"a getirdiler olayı 3 yılda şerefsizler.

şimdi bu konuya yazmayacaktım ama bir şikeci takım taraftarının kendini bu yolla aklama gayretini görünce atladım ama önce konuya :).. bak sayın şikeci takımın şikeci taraftarı.. öncelikle mecnun şikecisi mahkemede böyle bir ifade verdi demişsin, ama ne hikmetse adalet sistemi görmemiş demişsin.. vay be ne saf(!) hakimlerimiz varmış.. ifadeleri göremiyorlar.. üstelik mecnun şikecisi daha önce konuşmadım, onlar konuşsun demesine rağmen sen onun mahkemede konuştuğunu ifade ediyorsun.. burdan mecnunun bu yönde ifade vermediğini, veremediğini anlayabilecek potansiyelde olduğunu sanmıyorum.. kendinden emin olsa niye mahkemede bu ifadeyi vermesin ki.. şimdi gelelim esas konuya.. mecnun bugünlerde bu kadar ciyaklamasının nedeni aziz denen baş şikeciden aldığı talimattandır. Çünkü trabzonspor avukatlarının sivası ve esesi tffnin kolladığı yönde şikayet etmesinden dolayı, uefa inceleme başlatmıştır. şikeci mecnun her yeri türkiye gibi sandığından sivasın yırtabileceğini sandı, şimdi gerçeği gördü, ağlıyor.

Ama en komiği ne biliyor musun şikeci kardeş.. senin sizin yeniden yargılama ile aklanacağınızı zannetmen.. bütün ifadeler, deliller hepsi orda.. değiştirme şansınız yok.. üstelik sizi daha adil ve daha tarafsız uefa kurulları ve cas yargıladı.. sen burdaki yargıdan beklenti içerisindesin.. vah ki ne vah..

fenerlilerde kafası kesilmiş tavuk gibi panikten ne yapacaklarını şaşırdılar,

lan önce siz kendi üstünüzdeki kara lekeyi temizleyin sonra başkasına bok atın,

küme düşeceksiniz yanınıza sizinle şike yapanlarıda alıp hemde,

forum yonetimine kac kere dedim su foruma baska takimlilari almayin diye.

bazilarida akli basinda fbliler yazsin nolacak diyodu. fenerli ve akil birbirine tamamen zit seyler. konuyu acan zatta gereksiz bi zat zaten. sutlanmasi isabet olmus

tumblr_static_ertu__rulbilda3.jpg

Fenerli adamın burada ne işi var hala anlamış değilim.

Hadi bu gelmiş, burdakiler nasıl izin veriyor onu hiç anlamıyorum.

Geri
Üst Alt