GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Dünkü maç herşeyi anlatıyor.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Çünkü tatlı bir heyecan yaratıyor, çünkü biliyoruz ki bir takımın dünyada ulaşabileceği her hedefe bu adamla uzun vadede ulaşabiliriz. Çünkü belki de hiç bir yabancı teknik adamı sevmediğimiz kadar seviyoruz onu. Bu vesileyle 1000. mesajımı da göndermiş olayım foruma.

maç esnasında kamera ona dönüyor ya hani vay be diyorum . Karizma insan :) sonuna kadar Rijkaard.

Yenilgilerde bu topic ayrı bir önem kazanıyor.

Bugün oyuncu değişiklikleriyle eleştiriliyor ama dünyanın en kolay işi eleştirmek. Şunu neden diyemiyoruz?

Frank futbolu benden iyi biliyor, seçtiği kadro ve taktik en doğrusudur. Değilse bile bana sadace onun kararlarını desteklemek, eleştireceksem de bunu üslubuna uygun yapmak düşer. Galatasaray 'ımızın menfaatlerine uygun olan ve bize yakışan yegane seçenek budur.

FR UP TO 2050!

Desteğim sonuna dek sürecek. Şampiyon olamasak bile (ki olacağımızı biliyorum). Bu böyle biline...

Ben çünküsünü bir şarkı ile söylemek istiyorum hele ki bugünkü maglubiyetten sonra daha da anlamlı olur diye düşünüyorum

Seviyoruz işte var mı diyeceğiniz

Seviyoruz işte var mı diyeceğiniz

Çünkü Frank'ın her zaman arkasındayız, ona güveniyoruz.

Güveni bende bir gram eksilmedi geldiğinden beri. Hatta yenilgiler sonrası daha da artıyor :) .

Çünkü Frank'ın her zaman arkasındayız, ona güveniyoruz.

Güveni bende bir gram eksilmedi geldiğinden beri. Hatta yenilgiler sonrası daha da artıyor :) .

nedense benim de yenilince güvenim artıyor.:) gelecek yılda takımda kalsınki takımdaki çürük futbolcuları ayırsın

Bu konu linki kulübe gönderildi ->

Diyoruz ya acaba gerçekten burayı takip eden varmıdır sizce kulübde ?

Pek zannetmiyorum kulüpten takip edenin olduğunu.

Ama herşeyi geçtim bu sene kalsın herşeye rağmen sadece ama sadece bunu istiyorum.

Bu adam şu haliyle bile imkansız görüneni yapıyor.

Biliyoruz ki Rijkaard'ın sistemi var. O sistemi kafasında belirlemiş. Sistem hocası. Ama sisteminin işlemesi için sisteme uygun oyuncularında olması lazım. Şuan ki durumda takımdan bazı oyuncular yapısı itibariyle sisteme uygun değil ve bankoda oynayan oyuncular bunlar. Bu gerçekten zor bir iştir teknik direktör için. Düşünün sizin felsefeniz uzun toplara kurulu ama elinizde uzun top yapacak oyuncu yok, fakat sistemin oturması için de devam etmeniz gerek. Gelecek için devam etmeniz gerek ki takım bir nebze alışsın.

Rijkaard'ın durumu da bu şekilde.

Ama inanıyorum bu sene geçsin, seneye sisteme uygun nokta atış transferlerle yeni stadımızda çok iyi oynayacağız. Buna adım gibi eminim...

Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜNKÜ...

Diyoruz ya acaba gerçekten burayı takip eden varmıdır sizce kulübde ?

Forumumuzu takip ettiklerini biliyorum, zira forumları takip etmek zorundalar. Aksi halde hangi siteler kulübün aleyhine hareketlerin odak noktası olup Galatasaray markasına zarar veriyor, bunu göremezler.

Linki kulübe bizzat ben gönderdim. Okuduklarına eminim.:cool:;)

Sadece sistemin pas tarafı olarak değil diğer özelliklerinede uymayan oyuncular var.Mesela Servet önde oynayacak ne hıza ne pozisyon bilgisine sahip.Keita dışa çalım atan bir oyuncu.Eminim ki Rıjkaard onu uzun vadeli düşünmüyordur.Ama olsun yavaş yavaş hem alt yapıdan hem dışarıdan transfer yaparak ''mükemmel''e ulaşacağız.

Forumumuzu takip ettiklerini biliyorum, zira forumları takip etmek zorundalar. Aksi halde hangi siteler kulübün aleyhine hareketlerin odak noktası olup Galatasaray markasına zarar veriyor, bunu göremezler.

Linki kulübe bizzat ben gönderdim. Okuduklarına eminim.:cool:;)

Umarım öyledir , o abuk sabuk yorumcuları/yazarları takip edip etkileneceklerine burayı takip edip etkilensinler isterim :) Kewell-Nonda tercihindede taraftarı takip ettiklerini gösterdiler bence. Zaten benim en büyük çekincem etraflarındaki ve basındaki yanlış fikirlere kapılıp yanlış kararlar vermeleri. Hani Emrenin şutundan sonra yerinde duramayan o adam gibilere mesela.

Takım kötü olunca Rijkaard ne yapsın :) Sonunda kadar,Frank Rijkaard.

Sonuna kadar Frank Rijkaard. Arkandayız, desteğiz.

eh yeni bir gun, yeni bir sakinlik, dunku maci hatirladigim kadar Rijkaard bana da bir ceki duzen verdi. maci galib gelmeyi hak etmedik. hakem olsun rakip olsun bahane aramak cok yanlis hak etmedigin surec hic bir sekilde sucu baskalarinda aramak dogru cevap olamaz. haftaya yine Sami Yen de yiz..

Zaten birde şöyle düşünün hadi diyelim Rijkaard'ı gönderdi yönetim eee sonra kimi getiriceksin Rijkaard'dan sonra Mourinho,Hiddink,Capello,Ancelotti gibi birilerini getiremiyorsan şampiyon olamasanda 0 kupa alsanda devam ediceksin (çok büyük hataları olur,kulübe,yönetime karşı tavırları yanlış olur onlar ayrı)

Bir kere çıtayı yükseğe koydu yönetim alçatmanın alemi yok , o yüzden 5 yıllık sözleşme.

Inadına Rijkaard.

Yukarııııı

Sonuna kadar Rijkaard

Sen Şampiyon Hoca olacaksın!

Sonuna kadar, inadina RIJKAARD, siz haysiyetsiz karaktersiz seref yoksunu Yorumculara ragmen Rijkaard ULAAAAAAAAAAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt