GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

rijkaard baya iyi kaldırıyor.

Oyuncular la bi sorun mu var Rjkaard arasında benim bilmediğim ?

Kafasındaki sistemi oturtmaya calışıyor adam başarılı olur ya da olmaz

Ben sabır yemini edenlerin başındaydım ve hala arkadasındayım abi

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

bende istikrardan yanayım ama hiçbir olumlu birşey göremeyiyorum.takımda disiplin yok.gecen pazar fenerden 4 puan öndeydik bugun 2 puan gerideyiz

Baklava falan yok Rijkaard'a. Abdullah Avcı'yı istiyorum ben..

İstanbul BB amigo arıyormuş. Aklında bulunsun. İyi coşturursun stadı sen. :)

İstanbul BB amigo arıyormuş. Aklında bulunsun. İyi coşturursun stadı sen. :)

İstanbulda yaşıyor olsam desteklemeye giderdim şahsen. Saygıyı hak eden bir takım ve bir hoca. Üstelik senin sevdiğin tarzda. Fenerbahçe'den her sezon en az 3 puan alabiliyor. Tam bir bel bağlama takımı ;)

gidisatimiz kotu be rijkaard taraftarlar 06-07 fb taraftarlari gibi olmus sevinmek için sevmedik biz galatasaray'i artik o sezon basinda 7/7 yapan takim bugun 7/7 yapar oyuncularimiz'da psikilojik destek lazim ve mental olarak hazirlanmalilar bunu rijkaard kesin biliyordur çunku o oyuncular'in maximum performans sergilemek için elinden geleni yapiyordur.

Dun Fb maçini iyi baslamistik kontrol bizdeydi fb duvar gibi oynuyordu anca rakip sahayi zor geçebiliyordu maalesef o selçuk'un ayagana gelen topu ne bir press le karsilamadik o topa hamle yapsak belki paniklerdi o çunku o çok top kaybi yapabiliyor

arkasındayız .

5 yıl mı? Yarın gitsin bence.

Her sene böyle dünya çapında isimler gelir, kalitesinden emin olduğumuz isimler gelir zaten, her sene böyle sistem oturtmaya çalışırken kovarız adamları. Ne güzel fikir.

Sonuna kadar Rijkaard.

HALA istiyorum!

Bu sene olmasak bile seneye Şampiyonluklara ambargo koyacağız.

Sorun Rijkaaard ta falan degil. Tek sorun Rijkaard tin oynatmaya calistigi futbolun ne Turk futboluyla nede Futbolcusuyla alakasi yok.

Bizim futbolun tek bir ilaci var oda Alman ekoludur. Skibbe zamaninda o futbolcu kalitesiyle oynadigimiz futbolun yarisini bile oynayamadigimizi gormemek icin kör olmak lazim. bize takima ve ulke futboluna adapte olabilecek birisini getirmemiz lazim.

Hadi mactan once kampa alinmamasini anladim. Ama en azindan boyle buyuk maclardan once eger yenilirseniz takimi 10 gun kampa alirim, diyebilecek bir isim lazim.

Bu takim 11 macta Fener'i 1 kere yenmis, hepsi de Rijkaard'in eseri heralde. Terim varken 6-0 yenilmedik mi? Lucesku Fenere karsi cok mu parlakti? Ben istikrardan ve plandan yanayim. Bu sene de hicbisey bitmedi ama onumuzdeki sene, sistem, takim, hoca oturunca hersey bundan cok daha iyi olacaktir. Getir yeni bi hoca herseye bastan baslayalim nereye kadar? Rijkaard'la 5 sene degil 10 sene istiyorum. Hadi bi de ornek vereyim, Alex Ferguson'un ilk alti senesinde ManU ligi sirasiyla 11, 2, 11, 13, 6 ve 2. olarak bitirmis. ilk sampiyonluk 7. senede gelmis. Burada Rijkaard'i gonderelim diyenler hic bosuna uluslararsi buyuk kulup olacagiz demesin. Samimi olsunlar, tek hedefimiz Fener'i yenmek desinler.

, Alex Ferguson'un ilk alti senesinde ManU ligi sirasiyla 11, 2, 11, 13, 6 ve 2. olarak bitirmis. ilk sampiyonluk 7. senede gelmis. Burada Rijkaard'i gonderelim diyenler hic bosuna uluslararsi buyuk kulup olacagiz demesin. Samimi olsunlar, tek hedefimiz Fener'i yenmek desinler.

İşte bukadar. Ama nerde o sabır Türkiye'de?

5 yıl değil, 10 yıllık sözleşme istiyorum !

Çünkü her gecenin ardında bir gündüz olduğu gibi elbet bizde gün ışığına çıkacağız her birlikte.

Rijkaard bir devrimdir.

5 yıl değil, 10 yıllık sözleşme istiyorum !

Çünkü her gecenin ardında bir gündüz olduğu gibi elbet bizde gün ışığına çıkacağız her birlikte.

Rijkaard bir devrimdir.

Rijkaard bir devrimdir.:icon_twisted::icon_twisted:

Rijkaard Devrimdir...

Tuttum bu sloganı...

Rijkaard Devrimdir...

Tuttum bu sloganı...

devrim_otomobili.jpg
:cowboy:

Her gelen hocayla 5 yillik sozlesme istiyoruz sonu husran :) Gelecek hocayla 5 yillik sozlesme falan istemeyelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt