GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard böyle bir teklifi asla kabul etmez. Bu konuya kendisi açıklık getirmiştir zamanında, ilk önce haketmek istediğini belirterek. Bence tabiki haketti. Zaten Rijkaard yapsa yapsa 2 yıllık yapar en fazla. 5 asla yapmaz.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Aslında bazı nankör taraftar kesimine, getireceksin bülent uygun veya hikmet karaman yeter onlara. Ahmet Çakar kılıklı herifler sizi...!

Ya uzun bi sözleşme önerilisin ki adamda rahat rahat takımı hazırlasın. Nasıl olsa burda kalıcı değilim diye düşünürse bir şey veremez takıma.

Çünkü en büyük dileğim.

Başarısız oldu diye hoca göndermekte neyin nesidir anlamıyorum ki. Her hoca başarısız bir sezon geçirmiş olabilir bunun sonucunda hemen göndermek gerekiyor. Deselerki Rijkaard değil 5 sene önümüzdeki 15 sene bizim teknik direktörümüz olcakmış kabul. Ama bütün işleri ona bırakalım futbolla ilgili. Bizimde artıkmnatıklarımızın değişmesi gerekiyor. Rikaard bu senede gelecek senelerde de kalsın. Bu senede başarsız olabilir vazgeçmek yok devam edilmeli. Sonucu iyi olucaktır. Ben gönülden inanıyorum buna.

Bu yıl da başarısız olsa kalmalı. Ama 5 yıl kontrat yapalım diyen çok kişi ilk sezonunda dümen kırıp eleştirmeye başladığı için, bu yıl başarısız geçerse yönetim, taraftar ve medya baskısından dolayı ayrılır gibi geliyor.

Şu gün, şu saat, şu dakika gönderilmeli.

Yerine, Avrupa'nın en önemli futbol ekollerinden birinin parçası olmuş, Avrupa'nın en büyük takımlarından birini 5 yıl çalıştırmış, Avrupa'nın en önemli milli takımlarından birini çalıştırmış, karakterli, çalışkan, her zaman güzel futbol oynatmaya çalışan bir teknik direktör getirilmeli.

Bu saydığım özelliklere sahip onlarca, hatta yüzlerce teknik direktör var avrupada, getirsinler birini, bizi bu Rijkaard çilesinden kurtarsınlar.

.

.

.

.

.

Höh?

Çünkü senede bir td değiştiren aptal zihniyetten kurtulmasını istiyoruz Türk futbolunun.

boşu boşuna heba olan bir sene galatasaray açısından Rijkaard iyi bir teknik direktör olabilir ama her iyinin bir kötü yanı vardır bu kötu yanı bize denk geldi kuruntulu ne konuştugunu bilmeyen birisi Rijkaard ( Gecen sezon 5. di bu sene 3. ) kelimesi bile o insanın ne kadar kişiliksiz oldugunu belirler burası türkiye ve sen galatasaray ın başındaysan konustugun kelimeleri iyi secmen lazım ve herşeye ramen bulunmaz hint kumaşı gibi Rijkaard a hoş görüyle bakan yönetimede yazıklar olsun ! topcu iyi oynamıya bilir ruhsuz olabilir giydigin formanın degerini bilmiyor olabilir kaleci lenslerini cıkartmamış olabilir stoper çalım atmaya calısıp topu kaptırabilir ama herşeyin suclusu topcular degildir bununda biraz farkına varılması lazım .

keşke 14 yıl üst üste şampiyon olamadığımız dönemi görsende feneri tutsaydın. ama uefadan sonra skor taraftarı olup gene galatasarayı tutardınız.

Bir 14 yıl daha normal olur sana göre yani ?

Geçiniz. Bu takım UEFA-Süper Kupa ve 4 yıl üstüste rahat rahat gol kralı çıkararak milli takıma 10 oyuncu vererek bu armayı yüceltti. Kısacası "çıta" yükseltti. Bu kadar gerilemeyi sen "14 yıl olmadık bir kez daha olsa varım" diye yok sayıyorsan ben senin Galatasaraylılığından şüphe ederim.

Rijkaard, eğer bu yönetimin senin harcadığını düşünüyorsan çeker gidersin çünkü bizlerde biliyoruz iyi oyuncuların alınamadığını. Ama bundan şikayetçi değilsen de yazık ediyorsun bu camia ya çünkü farkında değilsin nerde hoca olduğunun.

Bu konuyu ibretlik olsun diye saklayacağız. Hatta tüm rijkaard konularını, ibrete alem olsun diye saklayacağız. Rakip forum sitelerine koyup kendimizi rezil edeceğiz, "Rijkaard'ı beğenmiyorlar" diye. Sonra da bu konudaki bütün postların çıktısını alıp Ankara'nın göbeğine ibretlik olsun diye asacağım. Koca puntolarla hem de.

Asabilirsin ben kendi yazılarımıda bulur buraya eklerim hatta profilimde paylaşırım. Bir gerçek şu ki, zararın neresinden dönersen kardır. Sorun tek Rijkaard değil ki ? Bunu neden görmüuorsunuz da hala bu ısrar. Birilerinin yazdığı yazıları ibret olarak göstersen ne olcak kulüp size madalya mı vericek. Bunları söyleyenin profilinde "bir sistem Hocası olamayan Mourinho'yu" avatar yapan biri ise bu daha vahim. Bizde aynı şeyi diyoruz malzemeye göre sistem yapsın, ısrar etmesin bizim Mourinho'muz olsun.

Asabilirsin ben kendi yazılarımıda bulur buraya eklerim hatta profilimde paylaşırım. Bir gerçek şu ki, zararın neresinden dönersen kardır. Sorun tek Rijkaard değil ki ? Bunu neden görmüuorsunuz da hala bu ısrar. Birilerinin yazdığı yazıları ibret olarak göstersen ne olcak kulüp size madalya mı vericek. Bunları söyleyenin profilinde "bir sistem Hocası olamayan Mourinho'yu" avatar yapan biri ise bu daha vahim. Bizde aynı şeyi diyoruz malzemeye göre sistem yapsın, ısrar etmesin bizim Mourinho'muz olsun.

Yahu daha ne istiyorsun. Körü körüne Rijkaard hayranı değilim. Mourinho'ya da hayranlığım var, istedikleri kadar zıt adamlar olsun. Ben Mourinho'nun hocalığını, tarzını, tavrını vs. seviyorum. Hoşuma gidiyor, karizma, başarılı, farklı, değişik, akıllı. Ne alakası var olayın bununla. Siz diyorsunuz körü körüne Rijkaard hayranısınız bak değilim işte. Mourinho'ya da hayranım var mı ötesi yahu? Kime ne?

Mourinho sizin istediğiniz adam işte, adamına göre sistem yapan adam. Ama Rijkaard'ın da oyun karakteri başka, onun da hayran duyulası yönü farklı. Alakasız örneklendirme.

Bu konular bize ders olsun, bol bol güleriz ileride. Zaten muhtemelen sizin gibi taraftarlar yüzünden Rijkaard yolcu olacak. Döner bir daha güleriz, ulan ne kadar.

rijkaardcopy.png

Aklı olan her taraftar gelip bu topiğe bir imza koysun. Anti-Rijkaard takılanlar gelip birşey yazmasın, bu da ricadır. Bu konudan çıkan sonuç, basın organlarına TARAFIMDAN bizzat ulaştırılacaktır.

Haydi aslanlar, göriyim sizi... :yenieek:

Şükürler olsun ki avatarımda Rijkaard'ın resmi var. Çok seviyorum lan kendimi, bu resim sayesinde Rijkaard'ı istediğim kadar savunabilirim.

Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Bu konuyu Emir'le ortak açtık diyebiliriz. Bu başlık eleştiri kabul etmiyor, eleştiriyi diskalifiye ediyor. Güvenenin mesajını kabulleniyor, güvenmeyip laf edecek olanın mesajını siliyor.

Yazarken tercihinizi ona göre yapın ve eleştiri mesajlarını diğer topiclere gönderin.

Tekrarlıyım, Rijkaard'a güveniyorum, güvenmeyenin bu topicte olmamasını istiyorum.

In Rijkaard We Trust ulaaan

Rijkaard'ın değerini bilmek lazım.Teknik direktörlüğü'nün yanında, gerçek bir beyefendi'dir.Sözler yerine getirildiği takdirde Rijkaard yemeğin en güzelini yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt