GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

yeni messiler çıkartmasını istiyoruz,bkz;emre çolak..

o olmadan önce kim bilebildi ki emre çolağı??

Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

sonuna kadar arkandayız

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard kalmalı, çünkü M.Sarp'tan İniesta yaratıcak. :akansular:

Hem yetenek hem bilgi olarak Türkiye'de kendisinden iyisi bana göre yok. Şu yaşına rağmen alayından daha iyi oynar.

+1905

sonuna kadar destekliyorum . Yürüyedur.

Rijkaard kalmalı çünkü yönetimin verdiği malzeme ile Sarpinho-Xavi Barış Hernandezleri yaratıcak. Arda'yı Messi gibi oynatacak vs. Yahu, avatar örnekledim size savunma hakkınızı avatar veriyorsa bu geyiği böyle görüyorsanız zaten gerçekten burdaki fikir paylaşımına. Düzene yanlış gidene itiraz eden herkesi aşağılayıcı tavırlar sergileyeceksiniz bilelim sussun herkes buranında adını Galatasaray ve Yönetim forumu yapın kimse gıkını çıkarmasın. Yazık diyorum gerçekten.

Mourinho konusudna "siz böyle hoca istiyorsunuz" diyen sensin benim -bizim adımıza konuşan sonrada kendi kendini düzeltiyorsan asıl düşünülmesi gereken sizin en beklediğiniz.

Helal olsun Emir, çok tanımadım seni ama, helal olsun. Sonsuz destek benden.

Allahına Kurban Rijkaard,sonuna kadar arkandayız.Sana güveniyoruz.

Yapmayın yahu foruma bir göz attım da Rijkaard ile ilgili her konuda karalanmış bir adam. Bu kadarı da olmamalı artık.

Forumda da twitterda da Rijkaard'a o kadar kalitesiz sallanıyor ki acıyorum Rijkaard'a. Nereye geldin diye düşünüyorum.

Bizim taraftar bile böyle saçmalarken Süleyman Rodop gibi o Rus bu çocukları çok çıkar da ''Elenirseniz Galatasaray tarihine geçeceksiniz'' diye pişkin pişkin konuşur, sonra Kadir Çetinçalı şeref yoksunu çıkar ''Kara balon'' der ırkçılık yapar kimse de sesini çıkaramaz.

Hep destek tam destek arkandayız.

Rijkaard'a sonsuz destek.

Sisteme uygun oyuncular ile çalışacaksa 20 sene daha kalsın, fakat sistemine uygun olmayan adamlarla çalışırsa kalması birşey ifade etmez. İnşallah yönetim gereken nokta atışları yapar ve Rijkaard ile uzun yıllar çalışırız.

her zaman yanındayız rijkaard :rolleyes:

2vxit7q.jpg

+1905

Sonuna kadar Peşindeyiz Hocam sana güvenimiz sonsuzdur....

Başarıda değil Başarısızlıkta da Arkandayız....

Forza Rjkaard ulannn....

sonuna kadar, olumune Rijkaard.. hep destek tam destek..

Rijkaard'a destek olmayan bizden değildir.

medyanın sabırsız taraftarın fenerlilerin gazına gelmeyip rijkarda ve yaşatacağı başarılara inananlardanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt